Tamara Gorro de cara

Tamara Gorro explica als seus fills què passarà amb el divorci

Tamara Gorro ha decidit fer el pas

Tamara Gorro ha trencat el silenci a Y ahora, Sonsoles després d'haver comunicat la seva ruptura amb Ezequiel Garay a les xarxes socials. Finalment, s'han acabat més de tretze anys d'amor amb dos fills en comú. «Hem pres la decisió de continuar els nostres camins per separat», explicava el comunicat.

Comunicat de la ruptura de Tamara Gorro
Comunicat de Tamara Gorro sobre la seva separació a Instagram que ha sorprès tots els seus seguidors després de tretze anys d'amor| INSTAGRAM @TAMARA_GORRO

«Per la meva salut, no vull parlar sobre aquest tema, ja que no em fa bé, és una cosa molt dolorosa», afegia. Tot i això, va voler expressar-se més a fons en el programa en què col·labora.

Malgrat tot i sobretot pels dos fills que tenen en comú, ha demanat «comprensió i respecte». «Vull destacar l'amor profund que sento per la persona que em va fer feliç durant tots aquests anys i el respecte que tindré de per vida al pare dels meus fills», prosseguia.

Tamara Gorro explica com se sent després d'anunciar la ruptura

Al programa d'Antena 3 es feia ressò ràpidament de la ruptura de la seva col·laboradora. I encara que no va poder estar a plató, Tamara Gorro sí que va entrar per trucada per explicar com se sentia. «Forta no estic», li confessava a la presentadora amb una veu una mica esquerdada.

Imatge del programa de Sonsoles Ónega a Antena 3 parlant de la ruptura de Tamara Gorro
Tamara Gorro va trucar per explicar-li a la presentadora com se sentia, tanmateix, també va expressar que no parlaria més del tema per respecte al pare dels seus fills | Atresmedia

«Crec que és una cosa que quan es pren una decisió, que ve gestada des de fa temps, fa mal, però jo em quedo amb allò positiu», s'expressava. I la veritat és que Tamara sempre intenta mostrar i quedar-se amb la part més positiva, i així ho ensenya a través del seu Instagram a tots els seguidors. Un sentiment que també practica en cadascun dels seus llibres: Rendirse nunca Ser feliz no es gratis

«Jo no perdo Ezequiel, ni ell em perd a mi, sinó que jo guanyo una persona de per vida. El més bonic que pot existir és que tinguis molt bona relació amb la teva exparella i el meu amor estarà de per vida», li va confessar a Sonsoles Ónega.

«Crec que el més bonic quan et divorcies d'una persona és saber que la tindràs de per vida. Moltes vegades no es perd un marit, es guanya una persona. Ho tindré de per vida», va expressar amb veu entretallada.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay acompanyats dels seus fills
Tamara Gorro té dos fills amb Ezequiel de 4 i 7 anys, Antonio i Shaila | GTRES

Encara que sí que va dir a la presentadora que seria les últimes paraules que donaria sobre el tema atès que és conscient de la seva repercussió mediàtica. «L'anterior vegada, que no era un divorci, vaig cometre un error, parlar més del compte i Ezequiel va patir molt i aquesta vegada he decidit no dir res. Soc la responsable que públicament hi pugui haver repercussió i tinc aquesta doble responsabilitat», afegia.

Tamara Gorro sempre estarà allà per a ell

Encara que tretze anys d'amor s'han acabat, Tamara Gorro té clar que sempre hi serà per a ell. «Jo no em desvinculo, sinó que el protegiré tota la meva vida», confessava.

És cert que ho van intentar un any més, van decidir lluitar per la seva relació després que el Nadal passat anunciaven que ho deixaven. Mesos després van tornar, però ara s'ha vist que el seu amor no va poder més encara que ells ho van voler intentar.

Es van conèixer el 2010, es van donar el 'sí, vull' en 2012, tres anys després arribava la seva primera filla Shaila i el 2017 va néixer Antonio. Si bé serà difícil per als nens, finalment acabaran adaptant-se.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp