rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La filla de Tamara Gorro i Ezequiel Garay, a l'hospital

La influencer ha publicat una fotografia on es veu la petita amb el braç embenat
Tamara Gorro i la seva filla Shaila | Instagram

 

Després de passar uns dies allunyada de les xarxes socials, Tamara Gorro ha tornat a publicar al seu compte d'Instagram per tranquil·litzar els seguidors preocupats. La parella del futbolista Ezequiel Garay ha justificat la seva absència a un problema mèdic familiar: l'hospitalització de la seva filla Shaila.

 

Segons ha compartit la influencer en el seu compte personal, moltes persones de la seva «família virtual» han preguntat perquè «no publico i no hi ha vídeo». Doncs bé, Tamara ha volgut tranquil·litzar la seva comunitat, admetent que no podia «ignorar aquests missatges».

 

«Sé que ho feu perquè us preocupeu», agraïa l'exparticipant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Després d'aquesta introducció marcada per l'emotiva reacció dels seus fanàtics a la seva absència, Tamara ha explicat quin problema l'ha mantingut allunyada d'Instagram. 

La filla de Tamara, a l'hospital

«Shaila ens va donar un petit ensurt fa dos dies i estem a l'hospital, ingressats», començava escrivint la col·laboradora televisiva. «Està tot controlat», afegia a continuació, per tal de tranquil·litzar els seus seguidors i que no pensessin que podia tractar-se d'un problema molt greu.

 

«Demà, si déu vol, marxem a caseta», escrivia en el mateix missatge, agraint finalment l'atenció dels seus seguidors i dedicant-los un emotiu: «Us estimo molt». Tot i que el text no parlava de què li havia passat a la petita Shaila, Tamara ha afegit una fotografia on es veu el braç de la nena embenat.

 

 

D'aquesta manera, tot i no saber exactament quin problema ha tingut la filla d'Ezequiel Garay, podem deduir que ha estat algun problema a l'avantbraç esquerre. Bé podria tractar-se d'una cremada o d'una ferida provocada per una caiguda, durant els jocs d'estiu. No obstant això, com diu Tamara, res per preocupar-nos.

Tamara i Garay, família nombrosa

Tamara Gorro i Ezequiel Garay amb la seva filla Shaila i el seu fill Antonio | Instagram

 

La recent arribada del segon fill de la família, Antonio, ha deixat molt bon sabor de boca a la parella formada per Tamara Gorro i Ezequiel Garay. El primer descendent de caràcter biològic ha alegrat notablement la família, que està disposada a ampliar-la amb un integrant més.

 

No obstant això, sembla que aquesta vegada no intentaran fer-ho novament per embaràs natural. Les dificultats que presenta Tamara ho compliquen, pel que tot sembla indicar que prendran l'opció més senzilla per incorporar un tercer fill a la relació: l'adopció.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris