Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tamara Gorro i Ezequiel Garay inicien tràmits per tal d’adoptar un nen

El nou fill s’unirà als dos que tenen anteriorment l’extronista i el futbolista
Ezequiel Garay, Tamara Gorro i la petita Shaila li donen la benvinguda a Antonio | Instagram
 

 

 

Fa tan sols sis mesos que Tamara Gorro i Ezquiel Garay presentaven públicament al seu fill Antonio. Ara, la parella acaba d’anunciar que estan en tràmits d’ampliar la família i anar a buscar el que serà el tercer fill de l’extronista i el futbolista.

 

L’encarregada de donar la notícia ha estat Tamara Gorro, i per fer-ho ha escollit l’estrena del seu nou canal a MTMad. Així doncs, l’extronista ha aprofitat ‘Un like para...’ per compartir la feliç notícia amb els seus seguidors, informant que aquest cop recorreran a un procés d’adopció.

 

Aquesta adopció, però, tindrà lloc fora d’Espanya, ja que aquí el procés compta amb uns «terminis inacabables» molt costosos i pesats. Malgrat que en el dia d’avui encara es desconeix el país que ha escollit la parella per portar a terme l’acció, el que sí sabem és que la parella ja s’ha posat a la feina i han iniciat els tràmits.

 

Així doncs, ja queda poc perquè l’extronista i el futbolista vegin complit el seu somni de formar una família nombrosa. De fet, fa uns anys ja es van plantejar l’opció d’adoptar una criatura, i inclús havien iniciat els tràmits, però després de reflexionar i d’informar-se sobre altres opcions, es van decantar per la gestació subrogada i així va néixer la seva primogènita Shaila.

 

Tamara, una fidel defensora de la legalització de la gestació subrogada

La notícia va saltar a la llum durant una entrevista que Tamara Gorro li realitzava a Albert Rivera, just en el moment què tractaven el tema de la gestació subrogada. Així doncs, saltava el ‘boom’, i els fans de l’extronista van embogir de l’alegria.

 

Tamara Gorro durant l'entrevista a Albert Rivera pel seu canal | Mtmad
 

 

És necessari recordar que Tamara Gorro és una de les defensores i promotores principals de la gestació subrogada al nostre país, així com de l’adopció, mostrant sempre el seu desig que s’agilitzin i es regulin millor aquest tipus de processos.

 

Durant la xerrada amb el líder de Ciutadans, els dos es van mostrar a favor de la mesura d’agilitzar i regularitzar el procés d’adopció, així com de tirar endavant la legalització de la gestació subrogada, que avui dia encara és il·legal al nostre país.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris