Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte de temps radiant arreu per començar el cap de setmana

ÚLTIMA HORA

Troben el jove de 21 anys desaparegut a Barcelona

Tamara Gorro i Ezequiel Garay inicien tràmits per tal d’adoptar un nen

El nou fill s’unirà als dos que tenen anteriorment l’extronista i el futbolista
Ezequiel Garay, Tamara Gorro i la petita Shaila li donen la benvinguda a Antonio | Instagram
 

 

 

Fa tan sols sis mesos que Tamara Gorro i Ezquiel Garay presentaven públicament al seu fill Antonio. Ara, la parella acaba d’anunciar que estan en tràmits d’ampliar la família i anar a buscar el que serà el tercer fill de l’extronista i el futbolista.

 

L’encarregada de donar la notícia ha estat Tamara Gorro, i per fer-ho ha escollit l’estrena del seu nou canal a MTMad. Així doncs, l’extronista ha aprofitat ‘Un like para...’ per compartir la feliç notícia amb els seus seguidors, informant que aquest cop recorreran a un procés d’adopció.

 

Aquesta adopció, però, tindrà lloc fora d’Espanya, ja que aquí el procés compta amb uns «terminis inacabables» molt costosos i pesats. Malgrat que en el dia d’avui encara es desconeix el país que ha escollit la parella per portar a terme l’acció, el que sí sabem és que la parella ja s’ha posat a la feina i han iniciat els tràmits.

 

Així doncs, ja queda poc perquè l’extronista i el futbolista vegin complit el seu somni de formar una família nombrosa. De fet, fa uns anys ja es van plantejar l’opció d’adoptar una criatura, i inclús havien iniciat els tràmits, però després de reflexionar i d’informar-se sobre altres opcions, es van decantar per la gestació subrogada i així va néixer la seva primogènita Shaila.

 

Tamara, una fidel defensora de la legalització de la gestació subrogada

La notícia va saltar a la llum durant una entrevista que Tamara Gorro li realitzava a Albert Rivera, just en el moment què tractaven el tema de la gestació subrogada. Així doncs, saltava el ‘boom’, i els fans de l’extronista van embogir de l’alegria.

 

Tamara Gorro durant l'entrevista a Albert Rivera pel seu canal | Mtmad
 

 

És necessari recordar que Tamara Gorro és una de les defensores i promotores principals de la gestació subrogada al nostre país, així com de l’adopció, mostrant sempre el seu desig que s’agilitzin i es regulin millor aquest tipus de processos.

 

Durant la xerrada amb el líder de Ciutadans, els dos es van mostrar a favor de la mesura d’agilitzar i regularitzar el procés d’adopció, així com de tirar endavant la legalització de la gestació subrogada, que avui dia encara és il·legal al nostre país.