Tamara Gorro i Ezequiel Garay es tornen a casar a les Maldives

La parella ha volgut consolidar el seu matrimoni en un entorn paradisíac

imagen colgada por Tamara Gorro en sus redes sobre su viaje a Maldivas
Imatge del matrimoni en el seu viatge a les Maldives | instagram

Sembla que tot va sobre rodes en la relació formada per Tamara Gorro i Ezequiel Garay. Així ho demostren gaudint d'unes vacances d'ensomni a les Maldives, un entorn romàntic on han sorprès a tothom i han aprofitat per reforçar el matrimoni renovant el seu compromís nupcial.

Tant la influencer com el futbolista sempre han mostrat el seu amor a les xarxes socials, un amor que es va formalitzar el 2012 amb la boda. Tot i això, si hi ha un esdeveniment que ha marcat la vida del matrimoni ha estat el naixement de la seva primera filla l'any 2015, una petita anomenada Shaila.

Boda sorpresa


Ha estat a les Maldives on Garay li ha tornat a demanar matrimoni, una sorpresa d'allò més romàntica que ha agafat a Tamara Gorro desprevinguda. L'excol·laboradora de 'Sálvame' no ha pogut dir que no. D'aquesta manera, la presentadora compartia amb els seus seguidors a Instagram la notícia, i afegia: «Ara ens hem casat pel ritual de Maldives i ha sigut tot tan bonic!».

Tres anys han passat des de la primera boda, i és que en aquell moment la parella ja va prometre tornar-se a casar. «Ens hem casat! Fa anys m'ho va demanar i a Maldives m'ha deixat bocabadada. Un dia inoblidable... Voleu que us ensenyi més fotos?», afegia.

La notícia no podia arribar en millor moment, i és que el matrimoni es troba immers en un procés d'adopció per acollir el seu tercer fill, convertint-se així en família nombrosa.

Sorpresa a les xarxes

Tamara Gorro és una gran influencer i té el seu propi espai a Mtmad, on publica vídeos del seu dia a dia. En aquest espai va desvelar que ella i l'argentí estaven planejant unes noves vacances, però el que cap seguidor esperava és que es tornessin a casar. Aquesta declaració d'amor només vol dir que encara els hi queda matrimoni per estona.


Comentaris

envia el comentari