rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tamarra Gorro acudeix als seus seguidors per trobar un mocador oncològic per la seva «princesa»

La 'influencer' la volia ajudar perquè se sentís còmode a l'hospital durant el tractament
Tamara Gorro, molt preocupada per la seva «princesa» | Cedida

La 'influencer' Tamara Gorro ha mobilitzat tots els seus seguidors per una bona causa i per ajudar a una personeta molt important per a ella. Es tracta de la filla d'uns amics seus que pateix càncer, malaltia contra la qual no ha deixat de lluitar ni la petita ni els qui l'estimen. De fet, la setmana passada, la 'influencer' li va escriure una carta per animar-la i transmetre-li tota la seva força a ella i a la seva família.

 

Des d'aleshores, no ha parat de tenir-la present i recorda la petita en cadascuna de les seves publicacions, en les que afegeix una corona perquè és la seva «princesa». En aquesta ocasió, vol ajudar-la a fer que se senti còmoda a l'hospital durant les setmanes que durarà el tractament. Per això, ha difós un missatge demanant col·laboració als seus seguidors per trobar un mocador pel cap per la nena que sigui bonic, ja que no han trobat cap que els hi agradi: «No trobem mocadors oncològics infantils bonics».

 

«A veure si em podeu ajudar. La princeseta ha vist a l'hospital a dues companyes amb mocadors ficats al cap i ella vol el seu», explicava Tamara esperançada en poder satisfer els desitjos de la petita.

 

Tamara Gorro afegeix una corona als seus missatges per «la princesa» | Instagram

Magnífica reacció

El bonic gest per part de la 'influencer' va commoure tots els seus seguidors, els quals es van disposar a ajudar-la i fer feliç a la nena. Alguns dels seus fans li van indicar portals on poder trobar-ne, mentre altres li proposaven altres alternatives.

 

Després de la gran col·laboració, els hi va agrair el suport que li van donar a través del seu compte d'Instagram. «La noia va com les seves companyes perquè és el que vol», així donava a entendre els satisfactoris resultats dels gestos altruistes dels seus seguidors. 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris