INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Tamara Gorro fa públic el vídeo del seu part

La col·laboradora televisiva va ser mare biològica, per primera vegada, fa menys de dues setmanes
Imagen de Tamara Gorro y Ezequiel Garay tras dar a luz a su segundo hijo.
Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay després de donar a llum al seu segon fill. | Instagram

 

Fa tan sols dues setmanes que Tamara Gorro va aconseguir tenir el seu primer fill biològic en néixer el segon bebè que té junt amb la seva parella Ezequiel Garay. L'esperada ocasió ha costat molts esforços i intents de quedar-se embarassada, però en assolir-ho no han esperat gaire per publicar un vídeo en què apareixen un seguit d'imatges de les dotze hores de part que va viure fins que va néixer el seu estimat Antonio.

 

La parella ha aprofitat tot el recopilatori que Tamara tenia al seu compte de Youtube per afegir també aquest vídeo que és un recopilatori de tot el procés que va suposar el part. De fet, comença el mateix 15 de desembre quan es va ficar de part en plena matinada, a les 05.45 hores. Així doncs, es pot veure com desperta al seu espòs per informar-lo de la situació en què es trobaven.

 

També apareixen els instants abans d'anar a l'hospital, on es pot veure com preparen tot el necessari per a la seva estada al centre hospitalari. Tanmateix, no només ells formen part del vídeo, ja que els seus familiars els van acompanyar tota l'estona en aquelles hores que es fan eternes, plenes de contraccions i d'insomni fins que va arribar el seu bebè al món.

 

La llarga espera i les contraccions

En arribar a l'hospital, l'actitud positiva, l'alegria i el somriure de Tamara van aclaparar tot el protagonisme. Inclús, va arribar a bromejar amb què faria quan naixés el seu fill després de no haver pogut tocar segons quins aliments, mencionant que es menjaria un entrepà de «foie gras de tapa negra».

 

Una altra de les tasques que va fer va ser decorar tota l'habitació amb fotografies de la seva família i preparar la robeta del bebè per deixar-ho tot a punt per rebre'l com cal. Després de deixar tot enllestit, van anar a la zona de parts i, des d'aleshores, no van minvar les contraccions ni les sensacions de dolor.

 

L'inici del part

Les contraccions continuaven i ja feia dotze hores que esperaven al bebè, motiu pel qual estaven «esgotats», tot i que a la parella mai se li acabava el bon humor. A mesura que passaven les hores, s'intensificava el mal que patia, mentre que el doctor feia les degudes comprovacions per comprovar l'estat de la dilatació.

 

Després de tanta espera, per fi va donar a llum al seu fill Antonio mitjançant una cesària i es va retrobar amb la seva filla Shaila i amb els seus familiars que l'esperaven fora. Precisament, van ser aquests últims els qui van continuar gravant i van poder captar la felicitat de la mare.

 

 Comentaris

envia el comentari