Tamara Gorro torna a trepitjar el carrer després d'un mes tancada

La col·laboradora televisiva va patir problemes al seu embaràs

 

Després de la tempesta, sempre arriba la calma. Això millor que ningú ho ha pogut comprovar Tamara Gorro, qui fa poc més d'un mes va crear el pànic entre els seus seguidors en veure's obligada a ingressar d'urgència a l'hospital a causa d'unes complicacions del seu avançat embaràs, que semblava que es podia desenvolupar de manera prematura.

Per aquest motiu, va haver d'estar ingressada a l'hospital durant quatre dies, moment en què va rebre l'alta, però sota la instrucció de quedar-se tot el mes de novembre en repòs absolut a casa. Després de superar aquest delicat tram, la que va ser protagonista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha vist un raig de llum podent trepitjar, de nou, el carrer.

 

La seva felicitat l'ha volgut compartir amb tots els seus fidels seguidors, que han gaudit de la imatge publicada per la col·laboradora televisiva. En ella, es veu a Tamara molt feliç, amb una panxa punt per donar a llum del seu pròxim fill. La foto l'acompanya un text: «Després d'un mes tancada a casa, sortir encara que sigui al metge, em fa sentir lliure».

 

8 mesos amb els «'yayitos'»

 

 

El moment culminant del seu embaràs s'acosta i Tamara el gaudeix a cada instant. Per celebrar els seus 8 mesos d'embaràs va publicar una imatge en roba interior i acompanyada dels seus pares, que gaudien de la seva companyia.

 

La imatge, com no podia ser d'altra manera, anava acompanyada d'una dedicatòria als futurs avis: «Celebrant-ho amb ells, envoltada de felicitat. Tenia moltes ganes de veure'ls, gaudir-los, sentir-los. Tot allò que és bo, acaba aviat però el millor està per arribar. Us estimo 'yayitos'!»Comentaris

envia el comentari