rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tana Rivera, ingressada a l'hospital per Nadal

Tot plegat ha quedat en un ensurt, tot i que ha passat les festes a l’hospital
Tana Rivera, protagonista de l'última anècdota de la família | HOLA

 

L’inici de les festes nadalenques no ha estat precisament positiu per a la família Rivera, ni tampoc per a la família Martínez de Irujo. Tana Rivera, la filla de Francisco de Rivera i d’Eugenia Martínez de Irujo, ha estat ingressada a l'hospital, tot i que afortunadament tot plegat ha quedat en un ensurt.

 

Canvi de plans per Nadal

Tana, que fa poc ha celebrat la seva posada de llarg en complir els 19 anys i amb un canvi de ‘look’ que ha donat de què parlar, començava les vacances amb totes les ganes de passar-les amb la família. Tot i això, els seus plans es van torçar l’endemà d’iniciar el període nadalenc.

 

La jove es va llevar amb un fort dolor abdominal que anava en augment i s’intensificava. La seva mare va actuar ràpidament i la va portar al servei d’Urgències de l’Hospital San Rafael de Madrid. Després d’un reconeixement i diverses proves, els metges van determinar que el millor era ingressar-la.

 

 

Visites a l’hospital

Tan bon punt va ser informat del que li havia passat a la seva filla, Francisco de Rivera va deixar Sevilla per comprovar l’estat de la seva filla a Madrid. Igualment, s’ha aconseguit conèixer que moltes personalitats importants no van dubtar a visitar a Tana Rivera a l’hospital, com és el cas de Cayetano Martínez de Irujo, que va acudir acompanyat dels seus dos fills (Luis i Amina) i de Bàrbara Miján, la seva parella.

 

Tana Rivera amb el seu pare, el torero Fran Rivera | Cedida

 

Recuperació i retorn a casa

Gràcies a l’afecte rebut per part dels éssers estimats i el tractament mèdic que va rebre, Tana Rivera s’ha recuperat com s’esperava. Tanmateix, s’ha pogut saber que va rebre l’alta a temps per poder gaudir de la nit de Nadal a casa, amb la companyia de la seva mare.

 

El que es desconeix de moment és si Tana Rivera es troba en condicions de viatjar a Sevilla per passar alguns dies amb el seu pare, la seva germana petita, Carmen, i la dona d’aquest, Lourdes Montes.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris