Tana Rivera, ingressada a l'hospital per Nadal

Tot plegat ha quedat en un ensurt, tot i que ha passat les festes a l’hospital

Tana Rivera llueix un nou pentinat
Tana Rivera, protagonista de l'última anècdota de la família | HOLA

 

L’inici de les festes nadalenques no ha estat precisament positiu per a la família Rivera, ni tampoc per a la família Martínez de Irujo. Tana Rivera, la filla de Francisco de Rivera i d’Eugenia Martínez de Irujo, ha estat ingressada a l'hospital, tot i que afortunadament tot plegat ha quedat en un ensurt.

Canvi de plans per Nadal

Tana, que fa poc ha celebrat la seva posada de llarg en complir els 19 anys i amb un canvi de ‘look’ que ha donat de què parlar, començava les vacances amb totes les ganes de passar-les amb la família. Tot i això, els seus plans es van torçar l’endemà d’iniciar el període nadalenc.

La jove es va llevar amb un fort dolor abdominal que anava en augment i s’intensificava. La seva mare va actuar ràpidament i la va portar al servei d’Urgències de l’Hospital San Rafael de Madrid. Després d’un reconeixement i diverses proves, els metges van determinar que el millor era ingressar-la.

Visites a l’hospital

Tan bon punt va ser informat del que li havia passat a la seva filla, Francisco de Rivera va deixar Sevilla per comprovar l’estat de la seva filla a Madrid. Igualment, s’ha aconseguit conèixer que moltes personalitats importants no van dubtar a visitar a Tana Rivera a l’hospital, com és el cas de Cayetano Martínez de Irujo, que va acudir acompanyat dels seus dos fills (Luis i Amina) i de Bàrbara Miján, la seva parella.

Tana Rivera con su padre, el torero Fran Rivera
Tana Rivera amb el seu pare, el torero Fran Rivera | Cedida

 

Recuperació i retorn a casa

Gràcies a l’afecte rebut per part dels éssers estimats i el tractament mèdic que va rebre, Tana Rivera s’ha recuperat com s’esperava. Tanmateix, s’ha pogut saber que va rebre l’alta a temps per poder gaudir de la nit de Nadal a casa, amb la companyia de la seva mare.

El que es desconeix de moment és si Tana Rivera es troba en condicions de viatjar a Sevilla per passar alguns dies amb el seu pare, la seva germana petita, Carmen, i la dona d’aquest, Lourdes Montes.

 


Comentaris

envia el comentari