Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tana Rivera llueix el seu espectacular cos a Formentera

La filla de Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo va gaudir d’uns dies de vacances a la platja amb les seves amigues
Tana Rivera presumeix del seu espectacular cos durant les seves vacances a Formentera | Cedida
 

Tana Rivera s'ha convertit en notícia d'ençà que va assolir la majoria d'edat i aquests dies també ho és. Les càmeres la van sorprendre quan estava lluint el seu espectacular cos tot passejant damunt d'un iot durant les seves vacances a Formentera.

 

La filla de Francisco Rivera i Eugenia Martínez de Irujo va estar acompanyada per les seves amigues i, totes juntes, van gaudir de les millors vistes del Mediterrani mentre ballaven, cantaven, reien i, fins i tot, bevien. 

 

La jove de dinou anys només vestia un diminut biquini de color verd i, després de la festa a bord de l'embarcació, va visitar la platja de Cavall d'en Borràs des d'on va poder contemplar la posta de sol, un dels millors atractius de la zona, asseguda al baret de platja 'Beso Beach'.

 

Tana Rivera, de vacances a la platja

La néta de la Duquessa d'Alba va gaudir minut a minut de la platja, al costat de les seves amigues amb les quals se la va poder veure tota l'estona molt somrient, bromista i, fins i tot, bevent cervesa en alguna ocasió.

Com molts altres famosos abans d'ella, Tana Rivera va compartir una fotografia asseguda en el banc amb el 'hastag' «no hi ha estiu sense petó», entre dues de les seves amigues i lluint unes ulleres de sol.

 

La jove va programar el viatge a Formentera després d'haver cantat i ballat al festival 'Starlite' de Marbella, on se la va poder veure amb Luis Torremocha, amic de Froilà, el nebot del rei Felip VI.

 

La filla de Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo va viatjar amb les seves amigues aquest estiu | Informalia

De nou a la rutina

La filla de Fran Rivera veu com se li acaba el temps de lleure i ara haurà de centrar-se en assumptes més importants que ha deixat a l'espera durant aquests últims mesos d'agitada vida social i viatges.

Tana haurà de prendre la decisió de la seva vida i pensar si vol estudiar per tornar a presentar-se a les proves d'accés a la universitat que ja ha suspès en dues ocasions anteriors, fet que no agrada gens als seus pares.

 

A més a més, dintre dels seus plans hi ha l'organització de la seva festa d'aniversari, ja que ni Fran Rivera, ni Eugenia Martínez de Irujo van voler celebrar la majoria d'edat de la seva filla per tal que pogués centrar-se en l'estudi pels exàmens de selectivitat que finalment va suspendre.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris