rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

Tania Llasera, en relació a la seva filla ingressada: «No he plorat més en tota la meva vida»

Explica que aquest fet l'ha marcat i confessa que «no tornaré a ser la mateixa»

 

Tania Llasera passa, actualment, per un dels seus millors moments. Aquest any ha nascut el seu segon fill i, laboralment, segueix acumulant èxits presentant 'La Voz' amb Jesús Vázquez. Aquest any, però, la presentadora assegura que ha viscut un dels pitjors moments de la seva vida, ja que després del naixement de la seva filla Lucía, la petita va haver d'estar ingressada diversos dies per una bronquiolitis molt greu.

Al seu blog 'Dando la talla que es gerundio', Llasera ha assegurat que després de deixar l'hospital va viure quelcom que no li desitja a ningú. «Hem passat una nit que no l'hi desitjo a ningú, sense família a prop... això és molt difícil», explicava Tania Llasera. «Hem estat dues setmanes ingressades per una bronquiolitis molt greu. La nena ha estat envoltada de tubs i, posteriorment, va passar una altra setmana per l'UCI. Aquest ha estat el pitjor moment que he viscut. M'ha canviat per sempre, no tornaré a ser la mateixa, no tornaré a donar per descomptat la salut dels meus fills», confessava afectada.

 

Així mateix, Llasera concloïa la seva emotiva reflexió explicant que «no he plorat més en tota la meva vida». Ara, ja més tranquils, la petita Lucía ja és a casa al costat de la seva mare i el seu germà gran, en Pepe

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris