Tania Llasera denuncia a les xarxes una estafa de productes que aprimen amb el seu nom

La presentadora s'ha mostrat molt enfadada i assegura que prendrà mesures legals
Tania s'ha mostrat visiblement molesta amb aquest intent d'estafa. | Cedida

La presentadora Tania Llasera ha estat l'última víctima d'una empresa que utilitza imatges de famoses per promocionar productes que aprimen. Ha sigut ella mateixa qui ho ha explicat a través dels seus diversos perfils a les xarxes socials. «Cada dia una nova batalla», escrivia a Twitter. «Embarassada de 36 setmanes i ara això». Llasera, molt enfadada, no podia creure el que estava veient: «És FALS, és MENTIDA i si no desapareix ràpidament, prendré mesures legals».

 

La pàgina en qüestió es dedica a agafar imatges de la presentadora de fa un temps i de l'actualitat i les inverteix, simulant que Llasera ha perdut pes gràcies als seus productes. Una maniobra horrible que pot portar conseqüències molt serioses per a la salut de la gent. «No sabeu fins a quin punt estic enfadada i indignada per la utilització de la meva imatge. Simplement les posen a l'inrevés i menteixen», ha escrit visiblement enfadada Llasera, qui també ha aprofitat per sincerar-se sobre aquest tipus de productes: «I vull que se sàpiga que m'he negat a ser la imatge de productes per aprimar-se perdent diners, perquè simplement jo no els prendria».

 

 

 

 

Però Tania no és l'única que ha patit un fet similar. Fa poques setmanes, era Carlota Corredera qui denunciava la mateixa maniobra i abans que ella, l'exconcursant de 'Gran Hermano' Lorena Edo.

 Comentaris

envia el comentari