Tania Llasera pateix un virus als ulls que la manté «al llit i a les fosques»

Els seguidors de la presentadora, preocupats pel seu estat de salut
Tania Llasera, presentadora de 'Telecinco', desvela el nombre de su hija
Tania Llaresa preocupa als seus seguidors | Cedida

 

L'estat de salut de Tania Llaresa ha provocat l'alarma entre els seus seguidors, que s'han mostrat molt preocupats per l'últim 'stories' que ha publicat la presentadora a Instagram. En ell, es veu una fotografia en blanc i negre, que deixa veure una important inflamació als ulls de Tania, com a conseqüència de la queratitis crònica que pateix, agreujada per una conjuntivitis vírica.

«És poc 'sepsi', ho sé, però segueixo així. Conjuntivitis vírica a ambdós ulls, però la meva queratitis crònica desperta com un ós després d'hivernar, amb ganes», inclou el text que afegeix a la imatge. D'aquesta manera, informa del seu perjudicial estat de salut, a causa de l'afecció que l'està danyant en aquests dies.

 

De ben segur que el suport ofert pels seus fans l'ha millorat l'ànim, ja que li han desitjat «que estiguis millor», així com que es millori, «guapa, és una llauna, però és el que hi ha». També hi ha hagut qui l'ha alertat del perill de les infeccions per als seus fills: «vigila amb els peques, que després s'enganxa», l'alertava un usuari.

 

Tania Llasera, afectada por una conjuntivitis vírica
Una conjuntivitis vírica deixa a Tania Llasera al llit | Instagram

Descans absolut

La doble malaltia ocular que pateix Tania Llaresa la té «postrada en un llit a les fosques», motiu pel qual busca alternatives per passar l'estona. Una d'elles, ha estat trobar «fotos xules que es queden sense publicar», com ha estat la instantània que ha compartit, la qual ha causat un somriure a la presentadora, una vegada ha donat amb ella.

 

En la imatge es veu a Pepe Bowie, el fill petit de Tania, en una fotografia presa durant la nit de Cap d'Any. El petit apareix amb unes divertides ulleres, en forma d'estrella i de color taronja, amb les quals es mostra amb una actitud molt simpàtica. Davant la seva delicada situació, aquestes imatges per a Llaresa són genials, doncs «em fan somriure».

 Comentaris

envia el comentari