Un taxista insulta Nagore Robles: «Ignorant, agafa un diccionari»

La col·laboradora va intentar fer d’intermediària en el conflicte d’un grup de taxistes i un Cabify
Nagore Robles | INSTAGRAM @NAGORE_ROBLES

 

Un dels conflictes més preocupants i actuals és el que mantenen els taxistes i els VTC. No només s’ha agreujat, sinó que sembla que cap de les dues parts vol trobar una solució. És per aquest motiu que els taxistes han convocat una vaga general que pretén aturar les carreteres de tot el país.

 

Segons explica 'La Coctelera', tan gran és la dimensió d’aquesta polèmica, que els famosos han volgut manifestar-se en públic per narrar algunes de les experiències viscudes fruit del conflicte en aquest sector del transport. Ara és Nagore Robles qui ha volgut explicar un moment desagradable i tens que va viure viatjant en un taxi.

 

Insultada durant una discussió

Mitjançant el seu compte d’Instagram (@nagore_robles), l'ex concursant de 'GH' va compartir la topada viscuda amb el taxista: «Un grup de taxistes estava agredint a un Cabify i una senyora els va demanar que si us plau es relaxessin perquè estaven posant-se molt violents».

 

Nagore Robles relata la mala experiència amb el taxista | INSTAGRAM @NAGORE_ROBLES

 

Nagore Robles continua el seu relat: «Aquella senyora va ser immediatament agredida amb insults i crits, així que per descomptat vaig defensar-la. Únicament vaig demanar que no cridessin i insultessin a aquella senyora que estava intentant calmar l’ambient. Com el taxista va començar a insultar-me i a cridar-me, vaig agafar el meu mòbil per, entre altres coses, sentir-me més segura».

 

La seva parella Sandra Barneda s’ha afanyat a constatar la seva versió publicant un vídeo en què es veia el mateix taxista agredint verbalment a Nagore. «A mi no m’insultis, d’acord? Ni ximpleta, ni imbècil, ni idiota, ni res, no faci així que hi ha molts taxistes en aquesta vida que tenen molta més educació». En veure’s desprotegida, va afegir: «No torni a insultar-me que truco a la policia». L’agressor, per la seva part, responia «ignorant, agafa’t el diccionari».

 

 

 

Els seus seguidors, molt preocupats pel conflicte

Els seguidors de la col·laboradora no van trigar a manifestar la seva preocupació per la baralla en la qual, sense voler, Nagore s’havia vist atrapada. La basca, havent finalitzat el conflicte, va procurar tranquil·litzar les xarxes socials assegurant que el succeït era causa d’un malentès. «Sovint no em fico en aquest tipus d’històries, però el taxista estava cridant a una dona i li he dit que no cridés i que no fos agressiu i llavors m’ha cridat a mi.

 

Nagore Robles tranquil·litza els seus seguidors | INSTAGRAM @NAGORE_ROBLES

 

«Ha estat totalment descortès, mal educat, agressiu... És una llàstima que hagin de lluitar i reivindicar d’aquesta manera i que alguns s’emportin la fama per aquest tipus de comportaments i de persones», reflexionava Nagore.

 

Els famosos s’enfronten al conflicte entre taxistes i VTC

L’ex concursant de 'GH' no ha estat l'única en compartir una experiència viscuda en meitat d’aquest conflicte, posicionant-se a favor de VTC. Altres famosos, com Cristina Pedroche, Marta Torné o Manuela Velasco, també han manifestat el seu suport públicament a Cabify i Uber.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris