IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Taxistes i treballadors del metro descarten convocar vagues durant el Mobile World Congress

El metro i els taxis funcionaran amb normalitat durant el congrés dedicat a la comunicació mòbil que es celebrà a l'Hospitalet de Llobregat

Taxistes i treballadors del metro descarten convocar vagues durant el Mobile World Congress | ACN

El metro i els taxis funcionaran amb normalitat durant el Mobile World Congress (MWC) que es celebrarà entre el 27 de febrer i el 2 de març a l'Hospitalet de Llobregat. Taxistes i treballadors del metro descarten per ara fer cap aturada durant els dies que durarà el congrés dedicat a la comunicació mòbil.

L'assemblea de treballadors del Metro de Barcelona va decidir el passat dimarts al Casinet d'Hostafrancs que finalment no convocarà dos dies de vaga durant el MWC. Per 274 vots a favor, 361 vots en contra i 51 abstencions, els treballadors del suburbà van acordar que no es faran les aturades.

L'any passat els sindicats de TMB van fer vaga amb motiu del Mobile World Congress. El 2015 no n'hi va haver, i el 2014 només hi va haver una convocatòria d'aturada parcial d'un sindicat minoritari que no va tenir incidència. Tampoc n'hi va haver ni el 2013 ni el 2012, any en què se n'havia anunciat però es va desconvocar a última hora.

D'altra banda, segons ha informat el diari digital El Llobregat, l'associació de taxistes Elite Taxi Barcelona, organitzadors de la recent marxa lenta que va col·lapsar les dues rondes de la capital catalana, no contempla de moment cap mobilització durant el MWC, encara que tampoc descarta una convocatòria espontània del sector.


Comentaris

envia el comentari