Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Techi assegura que va quedar embarassada d’Omar Montes

L’exconcursant de ‘GH VIP 6’ es va fer un test d’embaràs que va donar positiu, tot i que ha patit un avortament natural
Techi ha confessat que estava embarassada d'Omar Montes | Telecinco

 

Techi Cabrera va provocar un autèntic terratrèmol amb el seu pas pel plató de 'Sábado Deluxe' aquest cap de setmana. L'exconcursant de 'GH VIP 6' va assegurar que durant el seu pas per la casa de Guadalix de la Sierra va mantenir relacions sexuals sense protecció amb Omar Montes i que, fruit d'això, va quedar embarassada.

 

Una notícia que va deixar bocabadat a Jorge Javier Vázquez, mentre Omar —que estava present al plató— ho negava tot davant la mirada de Techi, inclús que haguessin arribat fins al final en la seva relació. No obstant això, l'exparella de Kiko Rivera i Alberto Isla va insistir en el fet que «abans de ploure, espurneja», motiu pel qual hauria quedat embarassada.

 

Techi, embarassada d'Omar Montes

L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' va passar pel plató de 'Sábado Deluxe' per sotmetre's a una sèrie de 30 preguntes al polígraf. Tanmateix, en l'entrevista prèvia es van produir una sèrie de revelacions als col·laboradors que van obligar a afegir-ne alguna més a la llista.

 

«Estàs embarassada?», li van preguntar. I la resposta de Techi va deixar tots els presents al plató sorpresos, inclòs al suposat pare de la criatura, que no deixava d'argumentar en la seva contra. Omar va assegurar que no sabia res de tot això, però Techi li va recriminar que li ho havia explicat durant la gala del passat dijous.

 

Omar Montes utilitza unes paraules «denigrants» contra Techi | Telecinco

 

La tensió va anar cada vegada a més entre els dos exconcursants de 'GH VIP' i els col·laboradors del programa, ja que Omar semblava que s'ho estava prenent «de broma». Tot i que en un primer moment Techi no va voler parlar sobre el tema, finalment va acabar confessant el que havia estat vivint les darreres setmanes.

 

Techi pateix un avortament natural

L'exparella de Kiko Rivera i Alberto Isla ha explicat que va tenir un retràs en la menstruació i va decidir fer-se una prova d'embaràs. «Fa uns dies em vaig fer un test i va sortir positiu, i les dates coincidien amb les que vaig estar a la casa», ha assegurat. Omar, en canvi, insistia a dir que «no vaig posar cap llavor» i va acusar Techi «d'inventar-se això per diners».

 

No obstant això, Techi va explicar que ja no està embarassada: «El dia 6 de novembre vaig anar a l'hospital perquè vaig tenir un avortament». Una afirmació que Omar seguia sense creure's, malgrat que l'exconcursant de 'GH VIP 6' va ensenyar a Jorge Javier un comunicat mèdic on s'acreditava aquesta teoria. Finalment, el presentador va haver d'expulsar Omar del plató pels comentaris «denigrants» contra Techi.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris