Ares Teixidó hauria enganyat David Bustamante amb Alejandro Nieto

La periodista i el Míster Espanya 2015 es van conèixer en un concurs i haurien tingut una relació fugaç

Ares Teixidó hauria enganyat David Bustamante amb un altre home
Ares Teixidó hauria enganyat David Bustamante amb un altre home | CatalunyaDiari.cat

La relació entre Ares Teixidó i David Bustamante continua sent un dels temes principals a la premsa rosa. Des que la periodista catalana revelés que havia estat sortint amb el cantant durant vuit mesos, programes com 'Sálvame' o 'Socialité' s'han dedicat a indagar en la vida personal d'Ares i en el seu passat, especialment en l'època en què hauria mantingut una relació amb Bustamante.

I pel que sembla, Ares Teixidó hauria enganyat al cantant amb un altre home, segons ha assegurat Rafa Mora a 'Socialité'. Es tracta d'Alejandro Nieto, guanyador del concurs Míster Espanya 2015 i exconcursant de 'Gran Hermano VIP'. Pel que sembla, tots dos haurien mantingut una relació fugaç i haurien tallat abans que es fes públic.

Ares Teixidó hauria mantingut una relació amb Alejandro Nieto

La periodista va conèixer el model quan feia de jurat en un concurs de Místers i s'hauria embolicat amb ell aquella mateixa nit, tot i que la relació no va anar a més. Va ser amb el pas del temps, quan van començar a parlar i a quedar més sovint i Alejandro va anar a veure-la al pis que Ares tenia a Barcelona, un lloc on també es va veure a David Bustamante.

Alejandro, però, no volia tenir problemes i va evitar donar a conèixer aquesta suposada relació. No obstant això, els rumors van començar a sorgir i Ares es va cabrejar fins al punt que va deixar de parlar amb el model, qui va decidir no dir res i negar-ho tot per no generar més polèmica amb la periodista.

Ares Teixidó va estar vuit mesos sortint amb David Bustamente

La suposada relació entre Alejandro Nieto i Ares Teixidó hauria tingut lloc al voltant del mes d'octubre de 2017, quan, segons va explicar la periodista, estava sortint amb David Bustamante. Una relació entre la periodista i el cantant que cada vegada està més posada en dubte.

En la seva entrevista, Ares Teixidó va explicar que David i ella estaven «enamoradíssims», però que tot i l'esforç per continuar junts el passat mes de juny tot va acabar. En canvi, per a David Bustamante la relació amb Ares Teixidó no va ser mai un tema seriós i s'ha mostrat sorprès que ho hagi explicat cobrant en una entrevista, quan ella sempre havia assegurat que mai parlaria sobre la seva vida i menys cobrant.


Comentaris

envia el comentari