«Valc moltíssim més que Rocío Flores perquè jo sé demanar perdó»: Batalla a Telecinco

La nova enemiga de la filla d'Antonio David Flores carrega contra ella

Dakota Tárraga s'ha convertit en una de les noves participants de 'Sol@s' al costat de Dani Santos. Tots dos han iniciat els primers dies de convivència regalant-se confidències i opinant sobre el tema que més està d'actualitat: Rocío Flores. I és que fa uns dies les dues col·laboradores van tenir un enfrontament al plató de 'Tierra de Nadie' on va quedar en evidència la mala relació que hi ha entre les dues.

Però, malgrat que la filla de Rocío Carrasco va decidir no augmentar la tensió, el mal rotllo va tallar la respiració dels presents a causa que tothom coneix el fort temperament de Dakota i sembla que la filla d'Antonio David Flores tampoc és aliena a ell, per aquest motiu, davant l'actitud de la seva rival només digués: «No entraré en el teu paper».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No sabia què volia dir-li Rocío

Parlant amb Dani sobre el qual ha passat al plató de 'Supervivientes', la jove va confessar no haver entès la frase que li va dedicar Rocío. «Com que no es rebaixa a la teva alçada», li va explicar el seu company de pis, provocant la ira de Dakota que no va trigar a encendre: «Valc moltíssim més que ella perquè jo sé demanar perdó», li va comentar a Dani explicant com ella sí que es va disculpar amb la seva mare per la mala vida que li havia donat.

Quan va sortir a la llum la pallissa que Rocío Flores li va propinar a la seva mare, ella va ser de les primeres a pronunciar-se en haver viscut una en una situació semblant. Així, li va aconsellar a la neta de Rocío Jurado que demanés perdó a la seva mare per facilitar l'acostament i que deixés de banda aquesta actitud amenaçant i 'xulesca' de la qual feia gala en els mitjans de comunicació.

Sabent ara el significat de la frase que li va dedicar en el debat, no ha pogut evitar esclatar: «A mi que no em toqui els collons, que pels meus morts crema Troia». «Et va dir això, i no la vas contestar?», va voler saber Dani conscient del caràcter de la seva companya de pis. «No sabia el significat», va confessar.

Una nova enemiga per a Rocío Flores

Lluny de calmar-se els ànims, sembla que l'enfrontament entre Rocío i Dakota generarà molt enrenou. Més encara si tenim en compte l'opinió que té la concursant de 'Sol@s' sobre la filla d'Antonio David. «No em cau bé» li explicava al seu company de programa després que aquest comentés que el gest de Rocío Flors era «molt lleig».

«Estic al·lucinant amb Rocío Flores», reconeixia Dakota intentant mossegar-se la llengua per calmar-se i no «saltar» pensant que potser la família Flores estaria pendent de les seves paraules per demanar el que consideressin oportú: «Aquesta gent hi és a la mínima».

A més, els inquilins del piset van poder veure l'últim episodi del documental de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' on Rocío Carrasco es mantenia freda davant les llàgrimes de la seva filla a 'Supervivientes', assegurant que eren mentida i que tot era un muntatge. «No hi ha ni una mica de veritat», opinava Rocío revelant que en vuit anys no havia rebut ni una felicitació de la seva filla pel seu aniversari, però sí que ho va fer en un programa de televisió per cridar l'atenció.

«Però com poden ser tan falsos!» exclamava Dakota a la tele en referència tant a Antonio David com a Rocío Flores i a la versió que han mantingut durant anys en haver intentat posar-se en contacte amb ella, i només haver obtingut el rebuig i la indiferència de Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari