Primer pla de Paolo Vasile

Telecinco comunica l'acomiadament immediat que era un secret a veus

Telecinco deixa al carrer una coneguda presentadora

Telecinco completava a l'octubre un any allunyat de la primera posició pel que fa a les audiències i cada vegada a una distància més gran d'Antena 3. Els espectadors continuen donant-li l'esquena i, per això, s'han vist obligats a prendre mesures urgents. No els va tremolar el pols per acomiadar una de les cares més conegudes de la casa.

El format que presenta Carlota Corredera, ¿Quién es mi padre?, desapareixerà de la graella. Només un mes després de la seva estrena es van adonar que no arribarien gaire lluny. Tot i que va començar amb unes dades acceptables, amb les setmanes es va anar desinflant fins a assolir fa set dies un pobre 6,8%.

La mesura de Telecinco ha estat reestructurar els dissabtes a la nit. Aquesta setmana reemplaçaran el programa de la gallega per la pel·lícula Y si fuera rico. Però cal aclarir que es podran acomiadar de l'audiència.

En principi, l'últim programa de ¿Quién es mi padre? s'emetrà a la franja de late night, segons recull el portal Fórmula TV. Tant la productora com la cadena tenien previst que es prolongués només durant cinc setmanes aquesta primera temporada. D'aquesta manera, el tancament de l'espai es veurà una mica afectat per aquesta decisió.

A més, tot i que no hi ha una confirmació oficial, tot fa indicar que la durada del programa es reduirà. Fins avui durava quatre hores i s'allargava fins a la matinada. Però en el seu nou horari resulta molt complicat que es pugui mantenir aquesta durada.

Carlota Corredera
Telecinco cancel·la el programa '¿Quién és mi padre?'. | TELECINCO
 

Per tant, el més probable és que es redueixi com a molt a un parell d'hores. Encara que tot quedarà pendent del que decideixin a Fuencarral.

Telecinco confiarà l'últim programa d'aquest format a la figura de Miguel Gila. L'humorista va morir el 2001 a causa d'un càncer. Mantenia una relació amb la ballarina Carmen Visuerte, tot i que mai es va casar amb ella perquè ja estava casat amb una altra dona.

Fruit d'aquella relació van néixer dos fills, que mai no van ser reconeguts. Asseguren que sí que ho havia fet en privat amb Miguel, el gran. Però no va tenir la mateixa sort Carmen.

Va créixer sent filla il·legítima, però, una vegada va morir Gila, no va dubtar a recórrer als tribunals. Al cap de 5 anys li acabarien donant la raó.

Aquest format es va encarregar durant l'últim mes de desmuntar la història de diferents persones que van néixer fruit de relacions extramatrimonials de famosos. Familiars, amics, les mares i fins i tot els protagonistes mateixos s'encarregaven d'aportar la seva particular visió sobre els fets.

Carlota Corredera presentant ¿Quien es mi padre?
Carlota Corredera només ha durat cinc setmanes en l'últim projecte de Telecinco. | Telecinco
 

D'alguna manera mostraven com resultava de complex el reconeixement d'una paternitat. De tots els tràmits i plets que exigeixen per assolir lobjectiu plantejat.

Telecinco no vol perdre més audiència

Telecinco havia posat moltes esperances en aquest espai. Al principi tenien previst que el conduís Emma García, però finalment van canviar de plans i li van confiar el programa a Carlota.

La seva trajectòria ha resultat força irregular al llarg d'aquestes setmanes. Començava les emissions amb un 12,2% i menys d'un milió d'espectadors. Aconseguirien superar aquesta barrera a la segona entrega, quan li van dedicar el programa als suposats fills del rei emèrit.

Va aconseguir un 14,1% de quota i gairebé 1,2 milions d'espectadors. Però, a partir d'aquí, la tendència ha estat a la baixa, possiblement per l'escàs atractiu que podrien tenir els protagonistes. Així ho demostra el fet que acabés amb un 6,8% la setmana passada.

Telecinco ara ha de decidir què fa amb la nit dels dissabtes. No hi ha previst cap nou programa, per això podrien apostar pel cinema o canviar Sálvamede dia d'emissió.