Telecinco contracta Antonio David, el pitjor enemic de Rocío Carrasco

L'ex-guàrdia civil col·laborarà a la nova edició de 'Supervivientes'

Antonio David a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'  | cedida

  

Últimament s'ha vist Antonio David Flores intervenint al programa de cites 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Ara, Telecinco ha contractat l'exmarit de Rocío Carrasco com a col·laborador del debat de 'Supervivientes', segons recull 'Bekia'. La decisió de la cadena no li ha agradat gens a Rocío Carrasco perquè fins ara semblava que la tinguessin protegida. L'ex-guàrdia civil compartirà plató amb Sandra Barneda i podrà opinar sobre la supervivent Gloria Camila, germana de Rocío, amb qui està molt unit.

Quan Rocío va entrar a Telecinco per presentar 'Hable con ellas', molta gent es va preguntar com havia arribat fins allí. Fins i tot la revista '¡Qué me dices!' va publicar que els deutes de la filla de Rocío Jurado haguessin pogut ser el motiu principal, però també es va parlar del possible pacte a què hauria arribat amb els directius de Telecinco perquè no tractessin l'enfrontament que té amb la seva filla.

La qüestió és que es va parlar molt poc del tema a la cadena. Alguns programes com 'Sálvame' o 'El programa de Ana Rosa' no van aprofundir-hi gaire en els seus debats. Sorprenentment, quan el programa 'Hable con ellas' es va suspendre pels mals resultats d'audiència, van començar a aparèixer en escena alguns comentaris sobre la vida de Rociíto.


Comentaris

envia el comentari