Primer pla d'Antonio David Flores

«Pagaran un a un per tot el que han fet»: Telecinco contra les cordes després d'Antonio David

Antonio David adverteix que la guerra no ha acabat i amenaça els seus companys

Antonio David Flores ha guanyat la primera batalla contra Telecinco. La justícia s'ha mostrat a favor de l'excol·laborador i ha condemnat La Fàbrica de la Tele a pagar-li més de 80.000 euros.

La sentència va declarar el seu acomiadament nul i, ara, Antonio David ha opinat després de saber el veredicte. «S'ha fet justícia». Els suports es compten per desenes i el pare de Rocío Flores ha volgut enviar un missatge seguint el seu estil amenaçador.

Des que va ser apartat de forma fulminant de la televisió, el tertulià ha guardat silenci. No obstant això, amb una sentència favorable, ha decidit parlar i ha deixat clar que no hi haurà res que l'aturi en la seva venjança. 

Antonio David Flores amenaça Telecinco

Antonio David ha recordat com va viure aquell 22 de març i ha fet balanç a Instagram del que ha patit durant els sis mesos després. Ha donat les gràcies a tots els que li han fet costat i ha assegurat que continuarà lluitant.

A més, ha confessat que el pitjor van ser les causes de l'acomiadament. «No hi ha cap dia que no recordi com em van fer fora de 'Sálvame'», començava dient. 

«No perquè deixés de treballar amb ells, sinó pels motius que van donar davant de tota Espanya». 

Aquell dia, Antonio David assistia atònit a la seva caiguda televisiva conscient que la seva carrera professional se n'anava en orris. «Vaig sentir vergonya, por, estava molt desprotegit i no m'ho podia creure», confessa.

La repercussió del testimoni de Rocío Carrasco va arrossegar tota la família i va deixar la imatge de l'excol·laborador tocada i enfonsada. Assegura haver viscut un «escarni públic» durant mesos, esquitxant irremeiablement el seu entorn.

No van ser temps fàcils per a Antonio David i afirma que li ha costat tirar endavant. El seu advocat el va ajudar i li va donar esperances de fer justícia. «S'ha d'arreglar als jutjats», recorda que li va dir amb llàgrimes als ulls. 

«Sé que és difícil, però ara has d'aguantar i ser fort, ells tindran el que es mereixen», continua explicant en la publicació. «Iván em va dir que pagarien per tot això, que un dia es canviarien els papers», afegeix.

 

Antonio David Flores: «Pagarn un per un»

Guanyar la primera batalla judicial contra Telecinco ha donat forces a l'excol·laborador per seguir lluitant. Amb el mateix estil amenaçador, continua el seu missatge i dona les gràcies tot advertint del que vindrà. 

«Segueixo emocionat llegint cada mostra d'afecte, gent del carrer que sense conèixer-me m'han dit 'David, no estàs sol'», comenta. «Només volia dir-vos que GRÀCIES; GRÀCIES per haver-me agafat de la mà i per no haver-me deixat caure», expressa.

Afirma que la «vergonya» és ara una «força indestructible» i vol ser un exemple per a «aquelles persones a qui els pot passar una cosa semblant».

Per acabar, Antonio David llança una advertència a tots aquells que un dia van ser companys de feina. «Lluitaré fins al final», afirma. «I pagareu un per un per tot el mal que m'heu fet a mi i als meus», sentencia.

«Això tot just acaba de començar i és el primer pas de la gran caminada que ens espera», continua. Amb aquesta publicació, l'excol·laborador s'ha sincerat amb els seus seguidors, que han aplaudit les seves paraules i la seva intenció de seguir lluitant. «La justícia i els jutges estan als jutjats», conclou l'exmarit de Rocío Carrasco.