Telecinco pren una decisió inèdita de cara a l'entrevista de Rocío Carrasco

Els directors d''Explicar la verdad para seguir viva' han aconseguit unir els dos millors presentadors de Telecinco

El documental de Rocío Carrasco ha marcat un abans i un després en la història de la televisió. No solament ha posat en escac a tertulians i periodistes, sinó també ha aconseguit una cosa que Telecinco porta intentant més d'una dècada: unir les seves dues estrelles.

Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez van començar a treballar junts a 'Sálvame' però, en un primer moment, els límits estaven molt clars: un era presentador i l'altra directora. Però, la decisió del públic sempre juga un paper molt important, i van començar a interessar-se per la periodista gallega. Així que, David Valldeperas i Raúl Prieto, directors del programa, van decidir donar-li una oportunitat, i oferir-li un lloc com a presentadora del mític espai.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A partir de llavors, molts mitjans van començar a especular sobre una mala relació entre Carlota i Jorge, ja que, segons algunes teories, tots dos volien convertir-se en els protagonistes de la cadena, i el presentador català va començar a tenir cert recel. Doncs, es va adonar que la seva competidora gaudia d'una gran destresa davant les càmeres. No obstant això, ells mai han confirmat aquesta possible tensió, és més, sempre que han tingut l'oportunitat, han desmentit aquests rumors.

La filla de la Jurado ha aconseguit aniquilar qualsevol dubte posant-los al capdavant del mateix projecte, perquè Jorge Javier i Carlota Corredera seran els encarregats de presentar la primera entrevista de Rociíto a 'Contar la verdad para seguir viva'. Recordem que Vázquez va fer una petició als seus caps res més assabentar-se que Rocío havia venut el seu testimoni a Telecinco.

El primer capítol del polèmic documental es va emetre un diumenge, i Jorge tenia el dia anterior una cita al teatre, amb la seva funció 'Desmontando a Séneca'. Així que, va dir als seus responsables: «Jo m'he de fer una PCR abans de venir. Però, passi el que passi, si us plau, vull presentar aquest programa».

Els directors de 'Contar la verdad para seguir viva' van atendre les seves pregàries, i li van concedir el desig que tant anhelava. El problema és que 'Supervivientes 2021' estava a punt de començar, i Carlota va aprofitar que el seu rival tenia molta feina, per robar-li la presentació del documental.

Han signat la pau Jorge i Carlota gràcies a Rociíto?

Rocío Carrasco necessita presentar-se a Telecinco per «resoldre, aclarir i explicar» els dubtes que el públic està tenint sobre el seu testimoni, però encara es desconeixen quins col·laboradors tindran el privilegi d'entrevistar-la, tanmateix, segons ha confirmat la cadena, l'espai estarà capitanejat per Carlota i Jorge.

L'última trobada que han tingut els conductors de 'Sálvame' ha estat carregada de tensió, i és que Carlota va trucar al català per comentar un dubte en ple directe, i a Jorge no li va agradar l'atreviment de la seva companya: «Si sabies que estava desconnectant, per què em fas això?».

Jorge Javier li va comentar a Corredera que volia prendre distància de la televisió durant uns dies, i, malgrat això, ella no va tenir en compte aquesta intenció, i va interrompre el seu retir sense cap pudor. «Perdona», li va demanar intentant calmar l'enuig.

Els presentadors es retrobaran al plató de 'Contar la verdad para seguir viva' pel fet que tots dos estan molt conscienciats sobre el tema, i els espectadors tenen moltes esperances posades en ells. No podem oblidar que, l'actitud que Carlota Corredera ha tingut en les últimes setmanes, ha embrutat el testimoni de Rociíto.

La gallega no tolera cap opinió que vagi en contra seva, així, el públic l'ha acusat de dictadora i, per aquest motiu, potser, la cadena hagi decidit que Jorge Javier també estigui present durant l'entrevista. Rocío Carrasco manté una relació especial tant amb Jorge, com amb Carlota, ja que sembla que han aconseguit oblidar les tensions del passat, i mantenen contacte directe fora de càmeres. Tenint en compte aquest detall, seran prou objectius amb ella?


Comentaris

envia el comentari