Primer pla de Paolo Vasile

Una nova sonada absència a Telecinco desencadena tota mena de rumors

Telecinco ha tornat a cridar l'atenció per l'absència d'una de les seves cares més conegudes

Telecincoha viscut aquests últims dies notables absències als seus programes de més èxit. Així és, perquè «van desaparèixer» de la pantalla tant Ion Aramendi com Jorge Javier Vázquez, un fet que va provocar un gran enrenou, que es va calmar reconeixent que tenien coronavirus.

Però, tot i això, ara ha tornat a tenir lloc una altra absència força destacada. En concret, ha estat María Patiño qui no ha acudit al seu lloc de treball a Socialité a Telecinco, sorgint així nombroses especulacions sobre el que li ha passat.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
Telecinco ha estat testimoni que María Patiño s'ha absentat de la feina aquest cap de setmana | Europa Press

Telecinco, una altra vegada al punt de mira

La cadena de Fuencarral s'ha convertit una altra vegada en protagonista de les xarxes socials aquest passat cap de setmana. El motiu és que als seus espectadors els va cridar poderosament l'atenció que María Patiño no conduís Socialité a Telecinco.

Però, també va sorprendre molt que la substituta habitual, Nuria Marín, tampoc ocupés la cadira de presentadora ahir diumenge. I és que va ser la integrant del programa Giovanna González la qual es va posar al capdavant de l'espai, i la veritat és que ho va fer molt bé.

Això sí, els seguidors del format es van sorprendre molt de les esmentades absències i això va donar lloc que sorgís un enorme enrenou a Twitter. I és que van començar a sorgir tota mena de rumors, entre els quals va destacar que les dues presentadores també tenien coronavirus.

Primer pla de Nuria Marín mentre presenta un programa
Telecinco no ha pogut comptar ni amb Nuria Marín ni amb Patiño aquest cap de setmana passat | Cedida

Aquests dubtes i xerrameques van quedar de manifest amb missatges com ara: «On són Patiño i Marín? Què passa a Telecincoamb els presentadors? Els seguidors mereixem més informació. Em semblen molt greus aquestes absències contínues. A Atresmediai TVEels seus presentadors estan cada dia als seus programes».

En aquesta mateixa línia van escriure: «No hi ha ni la María ni la Núria?» o «Que estrany que no hi hagi cap de les dues. Espero que estiguin bé perquè amb la de Covid que hi ha ara».

Telecinco veu que callen alguns rumors

La cadena de Sálvame i Supervivientes no ha donat cap mena de comunicat sobre què li ha passat a les dues presentadores, cosa que sí que va fer amb Jorge Javier Vázquez. I això, com és lògic, ha continuat incentivant els rumors sobre què els passa a totes dues.

Però de María Patiño ja sí que es coneix què li ha passat. Ella va estar presentant el Deluxe divendres i durant el cap de setmana no ha fet acte de presència a Mediaset. Per què? Doncs perquè, segons les seves xarxes socials, ha estat descansant i gaudint del seu temps lliure.

Hem pogut sortir de dubtes perquè fa unes hores, la periodista ha publicat una fotografia de si mateixa al costat del seu gos passejant per la platja. És més, ha acompanyat aquesta instantània del text següent: «Et trobaré i no et deixaré @turismolaoliva #CorralejoGrandesPlayas».

D'aquesta manera, s'han tancat les xerrameques sobre el seu estat de salut, ja que s'ha descobert que ella es troba desconnectant a les Illes Canàries, concretament a la localitat de Corralejo, enclavada a Fuerteventura.

Per contra, les suposicions sobre què li ha passat a Marín segueixen latents. I és que després d'haver presentat Socialité a Telecinco dissabte passat res més se n'ha tornat a saber. La seva darrera publicació a Instagramés precisament una foto seva dins del plató d'aquest format en aquesta data.

Si escau, caldrà esperar per veure si decideix comunicar als seus seguidors què li ha passat per haver d'absentar-se de la seva feina.