Telecinco dona una última oportunitat a ‘Sálvame Deluxe’

El programa es cancel·larà definitivament si no millora els seus registres d'audiència en les pròximes cinc emissions

'Sálvame Deluxe' podria ser cancel·lat definitivament en Setmana Santa. | Telecinco

Paolo Vasile, conseller delegat de Telecinco, sembla estar fart de les baixes audiències dels programes conduïts per Jorge Javier Vázquez i el seu futur a la cadena podria estar a prop de la seva fi. Després que 'Gran Hermano 17' fos l'edició amb pitjors registres del concurs, el retorn del presentador català a 'Sálvame' i 'Sálvame Deluxe' tampoc ha millorat les audiències com s'esperaven.

La cadena va decidir canviar el 'Deluxe' a la nit dels dissabtes per intentar tornar a dominar les audiències, però es tracta d'un ultimàtum segons informa ESdiario. Telecinco ha donat una última oportunitat a Jorge Javier per reconduir el programa, redissenyant algunes seccions i els continguts del xou perquè tracti més «assumptes socials». L'11 d'abril debutarà el nou format, parlant del polèmic autobús de 'Hazte Oir', i entrevistaran Lucía Bosé després de la mort de la seva néta, Bimba.

'Sálvame Deluxe' passarà un temps de prova per decidir si continua a la graella de la cadena, concretament de cinc programes. Si les audiències no milloren en les pròximes setmanes, Paolo Vasile té decidit suspendre el programa de forma definitiva coincidint amb l'aturada de Setmana Santa.


Comentaris

envia el comentari