Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María José Campanario somrient després de la tornada de Jesulín

Telecinco emet un detall de María José Campanario que deixa en xoc Carmen Bazán

Carmen Bazán no s'imaginava que podria passar una cosa així

Carmen Bazán va sorprendre tothom fa poques setmanes en parlar amb els reporters sobre la celebració del més petit dels seus nets. L'aniversari del fill petit de Jesulín de Ubrique va reunir part de la família i la matriarca del clan va compartir amb els mitjans alguns detalls del moment. El que no s'imaginava Carmen és que pocs dies després Telecinco emetria una cosa sobre la seva nora, que fa un temps que està allunyada del focus mediàtic.

Després de tenir el seu tercer fill fa poc més d'un any, María José Campanario va decidir romandre al marge de la vida pública. L'odontòloga va prendre aquest camí per així preservar la intimitat del petit Hugo. Després d'anys de durs enfrontaments amb Belén Esteban, Campanario va preferir quedar-se en un estricte segon pla.

Tot i això, fa pocs dies la mare de Julia Janeiro apareixia en una publicació de la seva amiga, Toñi Moreno. L'odontòloga apareixia en una fotografia amb la periodista amb qui va compartir vetllada, una trobada en què presumiblement parlarien del paper del torero al 'reality' culinari que es troba en fase d'enregistrament.

Carmen Bazán no pot creure el que Telecinco ha emès sobre la seva nora

Mentrestant, 'Sálvame', el programa que tantes hores d'emissió va dedicar al seu moment a María José, es va acomiadar de l'audiència divendres passat. Durant el seu últim programa vam poder veure les llàgrimes, rialles i fins i tot moments de tensió entre els seus col·laboradors. Tot i això, el que pocs s'esperaven era la intervenció de Campanario.

Un redactor del programa es posava en contacte amb la dona de Jesulín per preguntar-li si la podia molestar: «No, no pots, fins després», contestava Campanario penjant ràpidament. Tot i això, el redactor no es va rendir i va tornar a trucar. «Intueixo que ets un redactor, perdona les formes, però són molts anys, no m'heu tractat gens bé», continuava María José.

Captura de María José Campanario parlant al plató de 'Sálvame'
María José va voler dedicar unes paraules a 'Sálvame' durant el seu últim programa | Mediaset

Va continuar parlant, fins i tot abans que li preguntessin pel final del programa. «Tampoc et pensis que me n'alegro, ho sento per la gent que es quedarà sense feina, ho dic de debò», manifestava. Una resposta que pocs podien esperar d'algú que tant va renegar del 'magazine' de Telecinco.

Però, el redactor no va quedar satisfet i va intentar que Campanario participés en l'últim programa. María José va respondre amb rotunditat a l'oferta plantejada: «És impossible, inviable, ho sento, però no pot ser. No he d'enviar cap missatge a ningú i si ho faig, ho faig d'una altra manera».

Ningú s'esperava que Maria José apareixeria a l'últim programa

Així, sorprèn que María José, que mai no va trepitjar el plató de 'Sálvame', volgués acomiadar-se a la seva manera de l'espai que tantes vegades en va parlar. Precisament, fa pocs dies vam saber que a Jesulín no li havia semblat gens bé que la seva mare es pronunciés sobre l'aniversari del petit Hugo. La raó no seria altra que l'estratègia del torero de no parlar amb els mitjans si no hi ha una compensació econòmica pel mig.

Carmen Bazán no s'ha tornat a pronunciar des de l'advertència del seu fill. El que no podia imaginar és que la seva nora intervindria a 'Sálvame' després de saber l'opinió del seu fill sobre la relació amb els mitjans.

Primer pla de Jesulin d'Ubrique somrient
Jesulín de Ubrique va recriminar a Carmen Bazán que hagués donat detalls de l'aniversari del seu fill Hugo | GTRES

Sorprèn llavors que María José accedís a parlar amb l'equip de 'Sálvame' i que fins i tot se solidaritzés amb els membres de l'equip que es quedaran sense feina. Poc després era Belén Esteban qui reaccionava a les paraules de Campanario reconeixent que havia «estat bé» que intervingués. Tot i això, va aprofitar per recordar-li una cosa que no va fer: «Podria donar les gràcies al Deluxe perquè hi va passar tota la seva família».

Recordem que la mare de María José, Remedios Torres, va assistir fins a tres vegades al programa 'Sálvame Deluxe' ja fa uns anys. Tot i que la seva filla s'oposava a exposar la seva vida al plató, Remedios es va beneficiar econòmicament de les seves intervencions televisives.