IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Telecinco endarrereix l'estrena de la nova temporada de 'La que se avecina' per poder competir per l'audiència

Mediaset està reservant la nova temporada de la sèrie per poder competir amb 'Operación Triunfo' de TVE o 'Tiempos de guerra' d'Antena 3

Alguns dels protagonistes de la sèrie 'La que se avecina' | Telecinco

La data de l'estrena de la desena temporada de la sèrie 'La que se avecina' encara és una incògnita. Els espectadors que segueixen tots els episodis del format estan cada vegada més impacients per saber quan tornarà a emetre's la sèrie. Suposadament, la decisió d'endarrerir la data és a causa d'una clara estratègia de programació de Mediaset que estaria esperant el millor moment per estrenar la nova temporada. Segons el portal 'Fórmula TV', un dels motius que han portat a no estrenar aquest mes de maig la sèrie és l'avantatge televisiu, segons les dades d'audiència que presenta Telecinco respecte al seu gran competidor, Antena 3, ja que Telecinco supera a la cadena de Atresmedia. La cadena ha preferit esperar per estrenar 'La que se avecina' al moment just per poder ser líders d'audiència. A més, l'èxit inesperat de l'espai 'Supervivientes: Tierra de nadie' ha sigut tota una sorpresa per a la cadena. El programa va ser ideat com a recurs temporal a la programació del dimarts nit. Gràcies a la gran quantitat d'audiència que rep amb l'espai, Telecinco s'ha vist obligat a mantenir-lo en pantalla, la qual cosa ha fet que la nova temporada de la sèrie 'La que se avecina' no s'hagi estrenat abans en aquest mateix horari.

La sèrie de ficció també s'estaria reservant com a pla B per als mesos de tardor, ja que de moment, amb tots els espais que Telecinco presenta actualment, no necessita una gran aposta. A més, Mediaset sap que 'La que se avecina' és un producte molt fort i atractiu per als espectadors, i per això, si s'espera a estrenar la sèrie a la tardor, l'audiència seguirà rebent igual de positiu el producte, sobretot per les propostes que pretenen estrenar Antena 3 i TVE, és a dir, 'Tiempos de guerra' i 'Operación Triunfo'. 'La que se avecina' podria ser una gran arma per a competir amb aquests dos grans formats i aconseguir mantenir-se en els següents mesos com una de les cadenes líders d'audiència.


Comentaris

envia el comentari