Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

Telecinco envia un missatge crucial a Rocío Flores en directe

Carlota Corredera s'ha dirigit a la filla de Rocío Carrasco per allargar-li la mà

Minuts abans que s'emetés una nova entrega del documental de Rocío Carrasco, Carlota Corredera va voler fer un al·legat contra tots aquells negacionistes que segueixen qüestionant el testimoni de la filla de Rocío Jurado, així com una lloança a aquells companys de professió que han estat capaços de rectificar i empatitzar amb la seva història. A més, també va voler enviar un missatge a Rocío Flores després de les seves paraules a 'El programa de Ana Rosa'.

«Demano als responsables del documental i al responsable de la cadena que s'emeti el capítol complet. Vull saber què diu la meva mare i com ho diu», deia contundent Rocío Flores el passat matí de dimecres. Corredera, a la nit, confessava que havia parlat aquella mateixa tarda amb la filla de Rocío Carrasco i, tot i que no va voler revelar la conversa, sí que va donar a entendre en directe que li havia allargat la mà.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El missatge a Rocío Flores

Fa uns dies es va arribar a saber que Rocío Carrasco havia demanat expressament que 11 minuts de l'episodi 8, dedicat a la pallissa que va rebre en mans de la seva filla, no fossin emesos, en un intent de protegir Rocío Flores. En conèixer els desitjos de la seva mare, la jove va assegurar «no tenir por» i demanava, en to una mica amenaçador, que l'episodi s'emetés complet.

Hores després, Carlota Corredera començava el programa mirant a càmera i enviant un missatge a Rocío Flores respecte a la seva petició. La cadena  havia decidit fer cas al desig de Rocío Carrasco i, finalment, no es van emetre aquests gairebé 12 minuts del seu testimoni on es narraven els moments més crus de l'agressió de Rocío Flores.

«Rocío, em dirigeixo a tu», començava dient la presentadora. «Si vols veure els fragments eliminats, ens tens a la teva disposició per mostrar-te'ls en la més absoluta intimitat, fora de les càmeres», afegia Carlota, allargant la mà a Rocío Flores perquè només ella veiés el que la seva mare havia relatat de manera íntegra.

«És necessari explicar les vegades que el cap de Rocío va ser colpejat contra la paret?»

De la mateixa manera que el programa va decidir no indagar més enllà en l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco i no aprofundir en detalls, en aquesta ocasió s'ha volgut protegir Rocío Flores. Segons sembla, la seva mare relata al documental d'una manera molt explícita com va ser la brutal pallissa que va rebre de la seva filla i, per aquest motiu, es va prendre la ferma decisió que certs moments no veiessin la llum.

«És necessari explicar que les vegades que el cap de Rocío va ser colpejat contra la paret? La descripció detallada de les hores prèvies al seu ingrés a l'hospital amb múltiples lesions? Nosaltres creiem que no, i ella tampoc», explicava Carlota Corredera, donant petites pinzellades sobre el que amaguen aquests 11 minuts de gravació.

Rocío Flores té la pilota a la seva teulada

Rocío Flores va posar en dubte en directe des del programa on col·labora que la seva mare l'estigués protegint: «Quan vols protegir la teva filla, no fas un capítol parlant de la teva filla, per tant això de la protecció ho poso en dubte», opinava hores abans que s'emetés el nou episodi de la sèrie documental. «Em sembla qüestionable que ara s'oculti un testimoni que està gravat des de fa un any. No tinc por de res», afegia desafiant, mentre reiterava el seu desig que es veiés l'episodi complet.

Ara que la cadena li ofereix l'oportunitat que només ella sigui testimoni de tot el que va explicar la seva mare, que finalment no ha vist la llum, Rocío Flores té la pilota a la seva teulada. Ara és el torn de la filla d'Antonio David, que ha de decidir si veure o no aquests minuts que rememoren els moments més cruels de l'agressió, amb els quals potser comprendrà la raó per la qual la seva mare va demanar que no s'emetessin.