Nagore Robles en el seu viatge a República Dominicana

Telecinco fitxa Nagore Robles per presentar un programa mai vist fins al moment

La col·laboradora de realities s'enfrontarà a un nou repte professional molt aviat

Des que Telecinco va deixar d'emetre 'Mujeres y hombres y viceversa', poc més s'ha sabut de Nagore Robles. Era la col·laboradora més veterana del programa, on, a base de molt esforç, va aconseguir cadira fixa. Fins i tot feia de presentadora quan la situació ho requeria. La parella de Sandra Barneda alternava aquest programa amb col·laboracions als debats dels realities, on juntament amb Belén Rodríguez, Carmen Alcayde o Lydia Lozano han creat una manera de fer televisió que les fa totalment úniques.

No obstant això, fa mesos que no sabem res d'ella. Només a través de les xarxes socials, on sí que manté certa activitat per les accions comercials que duu a terme i que entenem que són la seva principal font d'ingressos ara que no surt a la televisió. La veritat és que la cadena confia molt en ella, i en alguna ocasió se l'ha vist sopant amb el president de Mediaset, que també s'ha mostrat sempre molt proper amb Sandra Barneda.

Ara, sembla que la col·laboradora està molt a prop d'iniciar una nova aventura a la televisió, aquesta vegada fent el salt definitiu com a presentadora i deixant de banda la feina de col·laboradora durant un temps. Segons ha avançat el portal 'Yotele', Mediaset està preparant un projecte nou i comptarà amb Robles com a mestra de cerimònies. A diferència d'altres formats, aquest no s'emetrà a través de la televisió convencional i formarà part d'una de les noves grans apostes de Mediaset.

Nagore presentarà un programa que es podrà veure exclusivament mitjançant la plataforma Mitele Plus, el servei de televisió a la carta de Mediaset els continguts del qual només pot veure qui estigui hi estigui subscrit. Tot i que de moment no es coneixen gaires detalls sobre el programa, es tracta d'un espai de debat social que analitzarà l'actualitat des d'un punt de vista molt gamberro. 

L'espai, que es podria estrenar aquesta mateixa setmana, està pensat perquè s'emeti a la matinada del dijous al divendres de dues a tres, just quan acaba 'Supervivientes', i segurament amb la intenció d'arrossegar els seguidors digitals de Telecinco. En aquest cas, Nagore estarà acompanyada d'un nodrit grup de tertulians que, a diferència dels de la resta d'espais de Mediaset, no formen part del grup audiovisual i, per tant, no són cares habituals de la cadena.

Els aliats de Nagore

El programa està pensat per atraure el públic més jove, i per això els col·laboradors i tertulians de Nagore seran rostres que conviuen en les xarxes socials: instagramers i influencers amb molts seguidors, que ara es podrien convertir en l'audiència d'aquest espai tan trencador. L'arribada d'aquest nou format coincideix amb la cancel·lació dels resums diaris de Sofía Suescun de 'Supervivientes', que només es podien seguir a través de Mitele Plus.

Mediaset té clar que a través de la seva plataforma de vídeos hi pot haver un gran mercat, però per a això ha d'aconseguir el format ideal, i ara sembla que totes les mirades se centren en Nagore Robles i que han de servir per arrossegar els fans de 'Mujeres y hombres y viceversa' perquè la segueixin setmana rere setmana en aquesta nova aventura. Fa unes hores, la mateixa Robles ha compartit una història a Instagram on se la pot veure a la porta de Telecinco, donant a entendre que alguna cosa està tramant.