Lucía Etxebarría demanda Mediaset per «intromissió a la intimitat»

El Tribunal Suprem insta al grup de comunicació a pagar 50.000€

Lucía Etxebarría a 'Mad in Spain'
Lucía Etxebarría a 'Mad in Spain' | Telecinco

El grup Mediaset Espanya s'ha vist en problemes després d'haver-se ficat, suposadament, on no li tocava. En conseqüència, haurà de pagar una gran quantitat de diners per sortir-se'n d'aquesta. Es tracta de l'ordre del Tribunal Suprem que ha instat a la corporació a pagar una multa de 50.000 euros a l'escriptora Lucía Etxebarría per «intromissió il·legítima a l'honor i la intimitat personal i familiar».

Els qui més han rebut han estat els de Telecinco, ja que hauran de pagar per difondre a través de 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe' informació en relació al procés judicial i a l'error de la sentència. Per això, Etxebarría els va demandar després d'haver participat en el 'reality' 'Campamento de verano' de l'any 2013.

Els acords del contracte 

Mediaset va presentar un recurs i va intentar desfer-se dels problemes ensenyant el contracte que havien firmat ambdues parts, el qual indica «l'obligació» de la concursant de continuar al campament «un màxim de vuit setmanes a canvi d'una retribució». A més, també va sortir a la llum la seva disposició a «col·laborar amb la productora i acceptar la limitació dels seus drets a la intimitat i a la llibertat».

 

Els motius de la demanda

Per formar part del programa guanyava 8.000 € a la setmana, als quals s'havia de sumar 700 € per cada gala ordinària després de la seva expulsió i més de 1.000 € pels esdeveniments especials. Tanmateix, sembla que li ha vingut massa gran i que està destrossada després dels comentaris que s'han fet en els programes de la cadena.

Precisament, va ser el que es va dir al plató de Telecinco, allò què no va agradar a Etxebarría. Concretament, es tracta dels programes emesos el dia 2 i 5 d'agost de l'any 2013, segons indica 'Ecoteuve'. «Bruta» i «falsa», van ser algunes de les paraules amb què li van fer referència en un debat sobre la seva dolenta situació econòmica d'aleshores.

Inclús, es va arribar a dir que la seva casa estava «plena de merda». Les càrregues arribaven al punt d'afegir cairons que deien així: «Lucía es creu superior a tothom, és una egoista» o «Lucía és una manipuladora, una avariciosa i està desequilibrada».


Comentaris

envia el comentari