Telecinco mostra el possible telèfon personal de Jorge Javier a 'Got Talent Espanya'

Encara que l'emissió d'aquest diumenge estava gravada des de feia dies, es va emetre l'escena enquè un mag trucava al suposat número personal del presentador
Jorge Javier Vázquez | Arxiu

 

Jorge Javier Vázquez fa dies que està a l'ull de l'huracà. El presentador no deixa d'estar immers en polèmiques: primer el van retenir al control de l'aeroport per entrar a Nova York, després es va despullar al seu Instagram des de la ciutat dels gratacels i per acabar la setmana Telecinco va tenir un greu error que pot comprometre la seva vida personal.

Aquest passat diumenge les xarxes socials es van encendre arran d'un suposat error garrafal de 'Got Talent Espanya' amb el número de telèfon del presentador estrella de la cadena. De fet, el programa que presenta Santi Millán i del que Jorge Javier és jurat, va mostrar el seu presumpte número mòbil personal en el programa especial dedicat a la màgia. Podria haver sigut una distracció però no va passar desapercebut.

 

 

Encara que l'emissió d'aquest diumenge estava gravada des de feia dies, es va emetre l'escena en què un mag trucava al que podia ser el número personal de Vázquez sense censurar-lo, fent que, en un tancar i obrir d'ulls, els usuaris més espavilats el compartissin en massa. De fet, segons publica 'Bluper', el telèfon emès a Telecinco no pertany a Vázquez. O almenys, a la foto de perfil que mostra el compte de WhatsApp vinculat al número, apareix una dona de mitjana edat.