Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos plorant i tapant-se el nas amb la mà mentre mira a càmera

Telecinco dona un nou cop al cor de 'Sálvame' i cancel·la un altre programa

Telecinco cancel·la un altre programa de la productora de 'Sálvame'

Telecincoha donat un nou cop al cor de La Fábrica de la Tele després de la cancel·lació de 'Sálvame', i és que han pres una clara determinació amb un altre programa. D'aquesta manera, la cadena ha decidit eliminar de la seva graella 'Focus', el programa de reportatges i investigació que s'emet a Cuatro.

I és que tot i haver intentat donar-li una nova oportunitat, els pitjors pronòstics s'han acabat complint sobre el format, que ara seguirà els passos de 'Sálvame' i no arribarà al setembre.

Per tant, 'Focus' ja té data de caducitat i s'acomiadarà de l'audiència el proper dilluns 31 de juliol amb el darrer lliurament. Així doncs, han estat quatre mesos els que el programa ha durat en emissió, tot i que des d'un primer moment no complia les expectatives d'audiència.

De fet, s'estrenava el 6 de març passat amb un 6,4% i 717.000 espectadors. Lamentablement, però, la tendència ha anat a la baixa fins a assolir un 3,9% i 387.000 espectadors en el lliurament d'aquest dilluns passat.

Telecinco cancel·la un nou programa

Sens dubte, un cop dur que presagiava el trist final del programa, igual que ja li passava a 'Sálvame' en el seu moment. No obstant això, la productora no ho dona tot per perdut.

Sí, perquè ja estan completament bolcats amb la tornada de Jorge Javier Vázquez. Un nou format d'entrevistes que es titularà 'Cuentos chinos' i que pretén competir amb Pablo Motos i el seu mític 'El Hormiguero'.

Captura de l'homenatge a Jorge Javier Vázquez a l'últim programa de 'Sálvame', el 23 de juny de 2023
Jorge Javier Vázquez prepara la seva tornada a Telecinco | Mediaset

De moment, poca cosa més se sap sobre aquest programa, encara que ja coneixem el nom d'un dels col·laboradors que acompanyarà Vázquez en aquesta aventura. I es tracta ni més ni menys que de Germán González, que fos el redactor estrella de 'Sálvame'. Un projecte que tindria molt il·lusionat al de Badalona, que fa uns mesos que és força complicat i no passa pel seu millor moment.