Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de diversos presentadors de Telecinco

Telecinco està obligada a reaccionar: «Estic malalta»

Tamara Gorro ha intervingut en directe i ha parlat de la difícil situació que travessa

Telecinco es troba aquests dies de dol per la mort d'un treballador i ara està molt preocupada per una de les cares més conegudes. En concret, ens estem referint a Tamara Gorro, que s'ha separat recentment d'Ezequiel Garay.

La jove, davant les informacions que s'han estat donant, ha intervingut en directe a Viva la vida. Allà no només ha parlat que està malalta sinó també que està patint molt per la ruptura sentimental. Una situació que la té absolutament desbordada, davant la qual cosa col·laboradors i espectadors s'han quedat estupefactes.

Tamara Gorro somrient
Tamara Gorro ha reconegut la difícil situació que viu | GTRES

Les informacions que han molestat Tamara Gorro

A l'esmentat espai de Mediaset dels caps de setmana s'ha parlat de la separació de Tamara Gorro i Ezequiel Garay. S'han analitzat les causes i per això s'ha comptat amb persones de l'entorn de la influencer. Aquest ha puntualitzat que els ha pogut passar factura la poca vida social que tenen.

Així mateix, una d'aquelles ha exposat: «Ells no són tot el que diuen a Instagram, tot és mentida. Ells no és que siguin de cuidar els nens i jugar amb ells».

Això sense passar per alt que ha assenyalat el futbolista com a causant principal de la separació. El motiu és que «ell té cosetes que a la seva dona no li agraden. Està jugant a la Play al matí i a la nit».

«També sempre està amb el mòbil i tot el dia a casa. Crec que es passa gairebé tota la nit jugant a la Play. Jo he sentit Tamara a l'oficina dient que no pot més».

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Una font de 'Viva la vida' assenyala Ezequiel Garay | GTRES

Tamara Gorro es trenca a Telecinco

Davant de totes aquestes informacions, Tamara Gorro ha decidit entrar en directe per via telefònica per fer callar rumors. Visiblement emocionada, ha començat dient: «El primer que vull dir és que respecto la vostra feina al 100%, la de tots els col·laboradors. Mai us culparé de res perquè sé com funciona aquest món».

En aquest punt, entre llàgrimes, ha reconegut que tot l'està afectant i no està bé. Ha afirmat: «Si us plau, estic malalta. No hi ha dret, i no ho dic per vosaltres, que la persona que ha entrat hagi dit només mentides».

Primer pla de Tamara Gorro
Tamara Gorro ha entrat en directe | GTRES

«Tinc un marit excepcional. Som familiars i a casa meva viuen el meu marit, els meus fills, els meus amics, la meva família, els meus gossos i jo. Estic malalta i ho dic per a les persones que es vulguin pujar al carro».

A això hi ha afegit: «Milers de matrimonis es donen un espai i no sempre cal acabar malament. Jo estic malalta i em vull curar».

Unes paraules davant les quals ha decidit intervenir Sandra Barneda. No només li ha demanat que es calmés sinó que li ha donat un consell: «Cuida't, perquè el més important és que et milloris. T'enviem un petó fort».

La malaltia de Tamara Gorro

Les declaracions de la influencer han generat un gran enrenou i han vingut a indicar que no està bé. Les seves paraules així ho van exposar, encara que ella mateixa ja havia reconegut setmanes enrere que tenia problemes de salut mental. Per això s'ha posat en mans d'especialistes i està seguint un tractament i acudint a teràpia.

La situació que travessa no és gens fàcil, però a les seves xarxes ha deixat de manifest que aconseguirà superar-la. Ha dit: «El més normal quan tenim una baixada o diverses juntes és permetre'ns estar malament. També cal treure tot allò que un té a dins, a banda d'escoltar-se a si mateix».

«Però també és obligatori tirar endavant i això només s'aconsegueix si un mateix és capaç d'aixecar-se'n, encara que sigui amb ajuda. Adreçar-se i caminar, a poc a poc per no ensopegar, però no aturar aquest camí. Jo m'he posat data aquest camí, el dia del meu aniversari».