URGENT

🚨 El jove ferit per una pilota de goma perd l'ull

Telecinco va pagar 15.000 euros a la tieta de la reina Letícia perquè retirés una demanda contra la cadena

Henar Ortiz havia denunciat, prèviament, una periodista que havia mentit sobre la seva persona
Henar Ortíz, la tieta de la reina Letícia  | Gtres

 

La reina Letícia segueix apuntalant totes les notícies de la Casa Reial. Després de protagonitzar la polèmica amb la reina emèrita Sofia —quan va intentar evitar que aquesta es fotografiés amb les seves dues filles, Elionor i Sofia—, sembla que la reina segueix a l'ordre del dia gràcies a la darrera informació que ha sortit a la llum.

 

De fet, han estat diversos els mitjans que han optat per indagar sobre la vida de l'experiodista abans de conèixer al rei Felip. Tot i que en la majoria de casos la tasca s'ha dut a terme sense èxit, també és cert que de tant en tant surt algun detall de la reina d'allò més escrupolós. 

 

I és que, segons relata 'Informalia', la tieta paterna de Letícia, Henar Ortiz, ha optat per trencar el seu silenci i explicar una sèrie de detalls que, de ben segur, posaran la reina en peu de guerra

Telecinco li va oferir 15.000 euros per retirar una demanda contra una periodista de la cadena

Tot sembla indicar que, fa uns anys, Henar va optar per demandar una periodista de Telecinco que havia assegurat que la mateixa Henar havia intentat vendre fotografies de la boda entre Letícia i el seu anterior marit, Alonso Guerrero.

 

«Jo no ho vaig fer», al·lega la mateixa Henar, que va rebre una oferta de 15.000 euros per part de Telecinco perquè els proporcionés les imatges. El que sí va fer Henar, però, va ser demandar Telecinco per difondre informacions falses.

 

En aquest context, doncs, la cadena li va oferir una generosa quantitat de diners a canvi que retirés la demanda. «Vaig interposar una demanda a Telecinco perquè havien dit quelcom fals... dies després em van donar 15.000 euros perquè la retirés», assegura Henar.
 

 

Telecinco, en una imatge d'arxiu | Mediaset

 

 

Va poder saldar un deute per un negoci que havia anat malament 

Explica, a més, que els diners li van anar d'allò més bé. «Jo havia tingut una empresa que m'havia anat malament», tot i això, va fer servir els diners de Mediaset per «pagar el meu deute amb una proveïdora».

Comentaris