Telecinco prescindeix de molts col·laboradors al nou 'Sábado Deluxe'

Entre els afectats hi ha Terelu Campos i Conchita, l'encarregada del polígraf

'Sálvame Deluxe'ha prescindit de molts col·laboradors al seu nou format. | Telecinco

Telecinco fa mesos que lluita per aconseguir més audiència. La cadena s'ha vist molt afectada després del fracàs de 'Sálvame'i 'Sálvame Deluxe', que ja no aconsegueixen reunir tants espectadors com feien abans. Divendres passat, tot i això, aconseguien reflotar gràcies a l'estrena de 'La Voz Kids', que arribava al 24,1% de quota. A més, el dissabte es va estrenar el nou 'Sálvame Deluxe', en què Mediaset ha optat per prescindir d'algunes de les cares conegudes amb què comptava.

Entre els casos més destacats es troba el de Terelu Campos. La filla de María Teresa Campos ja veia reduïda la seva aparició televisiva després que Telecinco decidís emetre 'Qué tiempo tan feliz' només el dissabte. Doncs bé, ara la cadena també ha prescindit d'ella al 'Sábado Deluxe'. Altres víctimes han estat Lydia Lozano, que no porta gaire bé no haver estat convidada al programa d'hora punta i Jimmy Giménez-Arnau, que només havia fet col·laboracions televisives al programa nocturn presentat per Jorge Javier Vázquez. Els espectadors també s'han adonat de la desaparició de Conchita Pérez, la fins ara poligrafista de 'Sálvame', que ha acabat a l'atur després que l'audiència dubtés durant molt de temps sobre la credibilitat de l'aparell.

Els col·laboradors que sí que han sobreviscut al sedàs de Telecinco han estat pesos pesats com María Patiño, Belén Esteban, Kiko Matamoros o Mila Ximénez.  A més, l'estrena de 'Sábado Deluxe' va comptar amb la presència de Pilar Rahola, que va ser criticada a les xarxes socials per facturar en una cadena estatal després de tants anys de propaganda independentista, i la del diputat d'ERC Gabriel Rufián, que també va generar molta polèmica. Algunes de les cares noves que no van acabar de convèncer van ser les de Fernando Sánchez Dragó, Angie Cárdenas, Antonio Diéguez o Erik Putzkach.


Comentaris

envia el comentari