Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

Telecinco reconeix el seu error més flagrant: «No tenim proves»

No poden demostrar que Sandra Pica hagi filtrat informació als concursants de "Supervivientes"

Sandra Pica continua sent el centre de totes les mirades. Aquesta vegada, però, no té a veure amb les relacions sentimentals, sinó amb un assumpte molt més espinós que té la cúpula de Telecinco molt emprenyada.

Aquests últims dies, els concursants han parlat de Playa Destierro, on es troben Lola i Palito, dues de les primeres expulsades del reality de supervivència. La qüestió rau en saber qui s'ha xivat als concursants, ja que tot apunta que Sandra Pica podria haver donat més informació del compte als participants de 'Supervivientes' quan va visitar Hondures per posar punt final a la relació que tenia amb Tom .

«Si de cop i volta allà es parla de coses d'Espanya... creiem que hi ha filtracions»

Per deixar les coses clares, ahir la catalana va estar al plató de 'Coçnexión Honduras', i la tensió es palpava des que Jordi González la va saludar. «Què tal, Sandra?», li va preguntar. «Intentant entendre alguna cosa», va respondre ella. «Som nosaltres els que estem intentant entendre alguna cosa. Si de cop i volta a Cayo Cochinos es parla de coses que només es parlen a Espanya... creiem que hi ha filtracions», li va dir el periodista. 

«Estic tranquil·la. Sé amb qui m'he relacionat i les preguntes que m'han fet. No és que no hagi volgut dir si hi ha platja o no. És que li vaig dir que no n'hi havia", va assegurar Sandra. «'Supervivientes' es fa simultàniament a Itàlia i a Espanya, i els concursants han pogut veure el palafit. Però com saben que hi ha una Playa Destierro i que la Palito i la Lola són allà?», prosseguia Jordi.

La jove insistia que no ha donat cap tipus d'informació del que passa a Espanya: «L'Olga em va preguntar per la Rocío. Li vaig dir que havia coincidit alguna vegada amb ella i que estava bé. Res més. El Gianmarco em va preguntar si el seu germà havia tornat d'Itàlia i li vaig respondre que no l'hi podia dir. Es va enfadar una mica perquè no entenia que no li pogués dir una cosa tan simple», va afirmar. Tot seguit, Marta López li va retreure el comentari: «Has canviat de versió. Primer vas dir que no t'havien preguntat res, ara dius que sí...», exclamava la col·laboradora de 'Sálvame'.

El vídeo que deixa clar qui ha filtrat informació de l'exterior

A continuació, el presentador de 'Conexión Honduras' va donar pas a un vídeo molt clarificador en què Melyssa i Olga tenen clar que la Sandra ha filtrat informació de fora. «Aquí, misteriosament, la gent sap coses de l'exterior. No em sembla just, perquè hi ha gent que juga amb avantatge, no? No em sembla bé. Li preguntaré a un esperit, aviam si sap qui pot haver portat notícies fresques», deia Melyssa a la dona d'Antonio David. «I cal preguntar qui ha sigut?», deia Olga Moreno entre rialles.

Telecinco, sense proves per a acusar Sandra Pica

Sandra va seguir rebutjant aquestes acusacions i va criticar una vegada més la portuguesa. «Fa el mateix que sempre: llançar missatges que poden perjudicar altres persones», ha assegurat la jove catalana traient ferro a l'assumpte. «Sé que és motiu de sanció, no soc tan estúpida. Va ser l'últim que em van recordar», va sentenciar.

Finalment, el presentador de 'Supervivientes' va deixar clar què passarà amb Sandra després d'aquesta suposada infracció. «Hi hauria una penalització, tal com diu el contracte. Però com que no tenim cap prova que demostri que vas ser tu, no podem emprendre accions legals contra tu. Però que tinguis clar que has canviat el rumb del programa», va aclarir Jordi a Sandra en darrer terme.