Telecinco revela la mala relació entre don Juan Carlos i Letizia

Segons diversos col·laboradors del programa ¡Qué me dices!, el rei emèrit no veu a les seves netes

Imatge de don Juan Carlos i la reina Letizia | cedida

El programa ¡Qué me dices! de Telecinco va tornar a ser notícia dissabte passat per les afirmacions d'alguns dels seus col·laboradors durant un «homenatge» al rei Juan Carlos durant el seu 79.° aniversari. Encara que el programa va començar lloant la figura del monarca i fent un reconeixement de la seva trajectòria, tan personal com a professional, ràpidament es va convertir en un espai on airejar diversos draps bruts de la família Reial, fins ara desconeguts pel públic. Pilar Eyre i Jaime Peñafiel, dos col·laboradors especialitzats a la Casa Reial, i Jesus Mariñas van obrir la caixa de Pandora en afirmar que el rei emèrit no té bona relació amb Letizia, com tampoc la tenia amb Marichalar, i asseguren que no veu a les seves nétes i que fins i tot va arribar a demanar el divorci a la reina Sofia.

El primer titular de la tarda va arribar de la mà de Pilar Eyre, qui va assegurar en ¡Qué me dices!, que el rei Juan Carlos no manté relacions matrimonials amb Sofia des de 1975, encara que Mariñas es va apressar a assenyalar que el monarca ha tingut infinitat de relacions amb altres dones durant aquest temps. «Pobra Sofia... quantes vegades els hi han posat (les banyes). Quantes amants ha tingut el rei!», va afirmar el col·laborador, per després afegir «Pobre don Juan Carlos!», i justificar el seu comentari perquè «no saps com de dur és viure amb algú del qui no estàs enamorat». Jaime Peñafiel va afegir més llenya al foc en afirmar que al 2012, el rei Juan Carlos «va demanar el divorci a Sofia, però no van deixar-li consumar-lo», i va aclarir que tenia diverses fonts fiables d'aquesta informació davant les preguntes de María Teresa Campos i els seus dubtes: «no és el mateix dir m'han dit, m'han explicat, que tenir confirmades les fonts... perquè això és un tema seriós».

Pilar Eyre va donar una altra bomba als espectadors quan va assegurar que el rei emèrit manté una mala relació amb la reina Letizia, i que això l'ha convertit en un «pare absent i en un avi absent», ja que no veu a les seves nétes amb assiduïtat: «normalment, són els fills els qui han de portar als néts a casa dels avis». Mariñas va seguir afegint informacions sobre les relacions familiars del rei en confirmar que amb qui millor relació té és amb la seva filla Elena, encara que la seva relació amb Jaime de Marichalar no era bona: «el rei detestava a Marichalar» va afirmar Mariñas, qui a més va afegir que el rei va arribar a exigir a la seva filla Cristina que es divorciés d'Iñaki Urdangarin.


Comentaris

envia el comentari