Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'

Telecinco fa el primer toc d'atenció a 'Sálvame': canvis en pocs dies

'Sálvame' està passant per una de les seves pitjors èpoques quant a reputació i audiència

'Sálvame' està passant per una època dolenta pel que fa a audiència i sembla que Telecinco ja ha decidit prendre mesures al respecte.

Després d'unes setmanes bastant complicades pel programa, durant les quals ha fregat el límit de pèrdua de reputació i audiència, la cadena ha pres una decisió. L'estrena de 'La Última Tentación' substituirà el format i farà canviar la programació completament.

La data en què l'emissió emetrà un dels 'realities' més esperats de la cadena serà el dilluns 6 de setembre, i sembla que es convertirà en un èxit d'audiència. 

Així i tot, el primer capítol del programa no s'emetrà fins al dimarts 7 de setembre. En aquell moment, tindrà lloc la famosa cerimònia on els temptadors es presenten davant les parelles i on solen sorgir els primers enfrontaments. 

Mediaset per fi juga les seves cartes de cara a la seva nova temporada plena de misteris. A més, encara falta per concretar quan serà l'estrena de 'Secret Story' i la segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco.

Les parelles Fani i Christofer, Lester i Patry, Lucía i Isaac tornen a la República Dominicana amb ganes de seguir posant a prova el seu amor. No obstant això, la seva presència a la graella de Telecinco obliga a fer alguns canvis dràstics.

Per exemple, el fet que l'horari d'emissió sigui a partir de les 22:00 h ha obligat a avançar la final de la sèrie 'Doc'. Una aposta que no ha funcionat tan bé com els hauria agradat.

Pel que fa a 'Alta Tensión', el programa que anuncia la tornada triomfal a la televisió de Christian Gálvez, es traslladarà a les 20:00 h. D'aquesta manera, competirà directament amb un dels grans forts d'Antena3, 'Pasapalabra'.

El canvi de cadena i de presentador no ha afectat en absolut el concurs, que porta guanyant la partida a 'Sálvame' des de fa mesos. De fet, es converteix en l'espai més vist del dia a la televisió.

El declivi de 'Sálvame' fa replantejar la seva emissió a Telecinco

Queda clar que el programa de tertúlies no està passant per un bon moment. Així ho compartia públicament Antonio Canales després de ser acomiadat en directe.

«No estem sent el número u. Ens estan guanyant les telesèries», posava de manifest el tertulià. Les dades no menteixen, ja que hi ha un estancament evident.

'Tierra Amarga', la telesèrie turca, anotava el seu rècord d'audiència fa una setmana amb un 18,1% de share i més d'1,6 milions d'espectadors.

Mentrestant, 'Sálvame Naranja' obtenia un modest 15,6% i uns 1,4 milions de seguidors. En les últimes setmanes, la telenovel·la ha anat guanyant cada vegada més terreny.

«El programa vespertí de Telecinco viu un encasellament i un relaxament entre els seus continguts», destaca un expert.

Aquest fet va acompanyat del posicionament d'altres emissions, com ara la docusèrie de Rocío Carrasco. La memòria d'una de les seves col·laboradores ha tingut un gran efecte en l'audiència. 

A més, insisteixen que el declivi no només es deu a l'audiència, sinó també a la llargada del programa.

«Van estirar sense sentit la seva emissió durant cinc hores, provocant un descontentament per part del públic», insisteixen. «L'equip és incapaç d'omplir tantes hores en directe i, moltes vegades, el contingut és buit».

Això sí, el programa encara compta amb un gran llistat de seguidors, de manera que sembla que encara queda 'Sálvame' per dies. 

Per la seva banda, Carlota Corredera també ha sortit en defensa del programa i ha demanat un respecte per l'equip que hi ha darrere.

«No sé quant temps ens queda, però sigui com sigui, intentarem fer sempre el millor possible», assenyalava la presentadora.