Telecinco torna a relegar a Terelu i aposta per David Valldeperas com a presentador de 'Sálvame'

El debut del seu company no ha sentat gens bé a la filla de María Teresa, que continua en un segon pla

Terelu, gelosa de David en el seu debut com a presentador de 'Sálvame'   | Cedida

Mediaset ha tornat a jugar en contra de Terelu Campos. La filla de María Teresa ha vist com David Valldeperas, un dels directors de 'Sálvame' s'estrenava aquest divendres com a presentador de l'espai mentre que ella continua veient-se sense possibilitats d'ascendir. Una situació que ha suposat un doll d'aigua freda per a la col·laboradora, que s'ha hagut de sentir gelosa dels seus companys a causa del seu nou lloc. I és que pel que sembla, ni Jorge Javier, ni Paz Padilla, ni Carlota podien encarregar-se de conduir el programa d'aquest divendres, una situació que obria la possibilitat que Terelu es posés al capdavant però que s'ha resolt d'una manera inesperada.

David Vallperas s'ha estrenat aquest divendres com a presentador de 'Sálvame' | Telecinco

 

Cada vegada són més els detalls que evidencien que la cadena li ha girat l'esquena a la filla de la Campos. La filla de María Teresa havia explicat que tenia interès per presentar algun dels nous formats, una voluntat que cap dels directius ha tingut intenció d'atendre. Des que va decidir prendre's un descans, les seves aparicions televisives han anat en descens i es rumoreja que aquesta decisió no va sentar gens bé en els despatxos superiors de Mediaset, la qual cosa justificaria que ara es trobi alguna mica «apartada» i sense possibilitat d'ascens.

Molts són els programes que Telecinco ha iniciat per a aquest estiu, i a pesar que Terelu ja té experiència com a presentadora, no han volgut comptar amb ella. Una situació que d'altra banda també podria anar lligada a la de la seva mare, a qui li van suspendre el programa arran de sofrir l'ictus cerebral. Mentrestant, l'única que sembla conservar una posició decent en la cadena és la seva germana, Carmen. La petita de les Campos sembla haver trobat el seu lloc al debat de 'Supervivientes', alguna cosa que al seu torn hauria pogut generar alguna picabaralla entre les germanes. Esperem que amb el llançament del seu llibre Terelu aconsegueixi recuperar el tan anhelat èxit del qual fa temps s'està veient privada.


Comentaris

envia el comentari