Telecinco utilitza el seu últim recurs perquè el 'Deluxe' segueixi emetent-se

El programa ha canviat la seva estratègia informativa per intentar aconseguir l'audiència del dissabte a la nit

Logotip del nou programa | Cedida

Després de la retirada els divendres nit de 'Salvame Deluxe', Telecinco ha decidit afrontar la mala ratxa per la qual està passant un dels seus programes estrella, aterrant en l'emissió dels dissabtes a la nit amb 'Sábado Deluxe'. Segons el portal 'Chic', serà un programa remasteritzat on participaran nous col·laboradors, entre els quals destaca la coneguda periodista i tertuliana catalana Pilar Rahola.

A més, Angie Cárdenas, Nieves Herrero i Carmen Borrego tancaran el cercle de col·laboradors, tal com va avançar Jorge Javier Vázquez en l'edició diària del programa, on a més de parlar de temes del món del cor, també comptarà amb continguts d'actualitat. 'Sábado Deluxe' tindrà, en la seva estrena, una convidada de luxe, Lucía Bosé. L'àvia de Bimba Bosé s'asseurà per primera vegada en un plató de televisió després de la defunció de la seva neta a causa del càncer. Però també s'entrevistarà com el primer polític convidat del programa a Gabriel Rufían, d'Esquerra Republicana de Catalunya.

La periodista i presentadora Samantha Villar assistirà al programa per parlar sobre la polèmica sorgida fa uns dies amb la marca de menjar per a bebès Hero Baby. Pel que fa als temes d'actualitat, al programa es parlarà sobre l'autobús de Hazte Oír, que va circular fa una setmana pels carrers de Madrid i que va ser acusat de fomentar la transfòbia. També es discutirà sobre cirurgia estètica, amb l'home que s'ha gastat més de 105.000 euros per semblar-se al ninot Ken.


Comentaris

envia el comentari