Jorge Javier Vázquez

Telecinco, en xoc després de conèixer la gravetat del seu estat: «Està molt malament»

Telecinco era conscient que alguna cosa passava

Tota la cadena de Telecinco era conscient que li passava alguna cosa. Aquesta persona sempre ha estat una molt bona concursant de reality. Va participar en la setzena edició de Gran Hermano l'any 2015 i va estar al pis de Solos/Solas, sent la persona que més va aguantar dins.

Sempre feia riure tothom, però també feia enfadar els seus companys. Una persona del món de Telecinco de què molts fans han imitat les seves cèlebres frases.

Aquests últims anys sempre se l'ha vist a través de les seves xarxes socials, però també a través de les dels seus fills, que també són molt coneguts a Telecinco. Ell té un compte aOnlyfansi ella va ser la guanyadora de Gran Hermano 16, una edició en què va participar amb la seva mare.

A Telecinco no sorprèn el que ara ha explicat la seva filla

En efecte, parlem de Maite Galdeano, però també de Sofía i Cristian Suescun. Maite sempre ha sortit a les xarxes socials dels seus fills mostrant-se tal com és ella.

Kiko Jiménez, xicot de Sofía, va ser l'últim a entrar a la família i li va costar conèixer la seva sogra, però ara sap que ella és real i que no s'amaga.

La guanyadora del programa de Telecinco va assistir a un esdeveniment en què la premsa no va dubtar a preguntar-li per la seva mare. No obstant això, Maite continua sortint a les xarxes com sempre, un motiu pel qual, a grans trets, no hauria de generar cap mena de preocupació.

Imatge de Maite Galdeano posant davant d'una càmera al plató de Telecinco
Maite Galdeano té «una malaltia mortal» segons la seva filla. | GTRES
 

«La meva mare està bé, encara que és veritat que, parlant de salut, està molt malament. Té una malaltia mortal que no té cura, així que ho porta com pot. Va haver de deixar de banda tota la seva vida, no pot conduir», va expressar davant la premsa.

La guanyadora de GH 16 va explicar que «té una malaltia amb què pot patir una trombosi en qualsevol moment. Necessita estar tranquil·la i portant-ho de la millor manera possible».

La trajectòria de Sofía a la televisió va començar de la mà de Telecinco el 2015 amb el programa de convivència. Tot i això, ara fa temps que no passa per cap plató. I és que s'ha volgut centrar més en la seva faceta com a 'influencer' a les xarxes socials.

«Estic on estic, agraïda. No sabia que la meva evolució a les xarxes socials seria tan gran i estic molt satisfeta amb mi mateixa», va explicar amb un somriure a la premsa.

Telecinco els va fer coneguts, però ara estan apartats de la televisió

Telecinco va fer coneguda aquesta petita família de Navarra. Amb els anys, però, mare i fills es van apartar dels platós i es van centrar en altres projectes.

Sofía, amb les seves xarxes socials i assistint a esdeveniments de marques, i Cristian, amb el seu perfil a Onlyfans.

Foto de Sofía Suescun.
Sofía Suescun a 'Gran Hermano VIP'. | GTRES
 

Des del 2019, Sofía manté una relació molt especial amb Kiko i, tot i que han hagut de fer front a molts rumors i crítiques, tot va bé, com explica ella.

«És un pilar fonamental a la meva vida, a més de parella és amic, familiar, som un, ens donem suport, ens ajudem. Som la combinació perfecta», va expressar amb un somriure a la cara.

També va aclarir que la seva relació va madurar amb el temps: «És veritat que les relacions comencen amb la passió i s'ha anat transformant en un pilar. És part de la meva vida».

No ha estat un any fàcil per a aquesta persona tan carismàtica de Telecinco, ja que, durant aquest any, ha perdut els seus gossos i això l'ha deixat profundament marcada.

«He passat per moments tristos amb la pèrdua dels meus gossos, però m'ha servit. Tot el que és dolent ho transformo i ho faig servir com a eina per a futures ocasions».