Telefónica anuncia pujades tarifàries als serveis d'internet i extres

Entraran en vigor el proper mes de gener, amb l'arribada del nou any

Alguns paquets de la telefonia mòvil augmentaran de preu
Alguns paquets de la telefonia mòbil augmentaran de preu | Cedida

Telefónica acaba d'anunciar que aplicarà noves pujades de preus unilaterals amb motiu de l'arribada del nou any, com informa ‘El País’. Una cosa que ja és habitual a la companyia i no és l'única del sector que ho fa.

Entraran en vigor el proper mes de gener, el dia 5, i seran augments limitats que solament afectaran determinats serveis. En concret, les tarifes que compten només amb fibra i telefonia fixa de Movistar, que no venen agrupades en el paquet Movistar Fusió, seran les que sofreixin l'increment.

A més, la companyia ha manifestat la intenció de pujar el preu a l'alça de serveis auxiliars tals com la trucada a tres o el contestador automàtic.

Augment del preu de diverses tarifes

El tarifari, llavors queda de la següent manera: el paquet de Movistar Fibra Òptica, que es limita a oferir connexió a Internet i trucades des del fix a fixos nacionals i 550 minuts mensuals per parlar amb telèfons mòbils, tant en la seva modalitat de 50 MB, com el de 300 MB, pujarà dos euros mensuals.

D'aquesta manera, el pla 50 MB passarà a costar 57,40 euros mensuals, 62,40 euros si en la tarifa s'inclou una velocitat simètrica tant de pujada com de baixada. Els plans de 300 MB, d'altra banda, pujaran a 62,40 euros al mes i, com en el cas anterior, a 67,40, si la velocitat és simètrica.

La Línia Tarifa Plana de Telefónica, que ofereix un servei únic de trucades i que no inclou internet, també puja de preu i passa de 35,21 a 40 euros.

Quant als serveis auxiliars, la companyia ha anunciat les següents pujades: recuperar una trucada del contestador automàtic passarà de costar 12,1 a 18,15 cèntims; el servei integral de manteniment costarà 8 euros, quan abans costava 6; la trucada a tres passa de costar 3,6 euros a 5 mensuals; i, finalment, el desviament de trucades costarà tres euros, un més que fins ara.

Los cambios de tarifas entrarán en vigor a partir del próximo 5 de enero
Els canvis de tarifes entraran en vigor a partir del pròxim 5 de gener | Cedida

Comentaris

envia el comentari