Telepizza llança una pizza de kit kat

La marca de xocolatines va reptar la cadena a través Twitter a fer-ho

La nova pizza de kit kat de Telepizza | Telepizza

Una setmana abans de Sant Valentí, Telepizza ha llançat aquest dimarts la seva primera pizza dolça, feta amb kit kat. La cadena de restaurants s'ha aliat amb la famosa marca de xocolatines —de la casa Nestlé— i ha creat unes postres cridaneres: la part exterior de la massa està coberta de fragments de kit kat, mentre que al centre hi una crema de xocolata en la que es poden mullar els trossos de pizza. 

Val 5,95 euros, tot i que la cadena també ha ofertat un menú especial que inclou la coneguda Telepizza Sweet: per 12,95 euros es pot comprar una pizza mitjana (amb fins a tres ingredients) i acabar la comanda amb les noves postres amb el Cuqui Menú. El producte surt a la venda després que les dues empreses desenvolupessin una campanya a través de las xarxes socials. Kit Kat va reptar Telepizza a Twitter i la va convidar a treure una pizza feta amb la xocolatina.

Telepizza no va dubtar a contestar i va recordar a Kit Kat que ja venien una pizza amb pinya entre els seus ingredients. Poc després, Telepizza va confirmar que es posaria a treballar per crear el producte. Finalment, la companyia de restauració ha anunciat, també a través de Twitter, el llançament del seu nou producte. Com la pizza amb pinya, però, hi ha qui està encantat amb la idea i altres que no, generant polèmica a les xarxes.


Comentaris

envia el comentari