Telma Ortiz defensa la reina Letícia en la polèmica amb Sofia i demana «comprensió»

Tot i que en un principi va preferir guardar silenci, finalment ha decidit parlar per defensar la seva germana
La reina Letícia ha estat molt qüestionada aquests darrers dies per la seva actitud amb Sofia | Libertad Digital
 

 

La reina Letícia està rebent moltíssimes crítiques aquests darrers dies, després de les tensions viscudes entre ella i la reina emèrita Sofia. La polèmica ha estat tan gran, que ha obligat a reaccionar fins i tot la germana de la monarca, Telma Ortiz, que l'ha volgut defensar. D'aquesta forma, Ortiz vol calmar una mica l'opinió pública, molt desfavorable a la dona de Felip VI. 

 

En un principi, la germana de Letícia va preferir callar, per no avivar encara més la polèmica, però finalment ha hagut de donar la cara davant dels mitjans, amb els quals no sempre ha guardar una bona relació. «Val la pena comprendre aquest assumpte», ha insistit Ortiz, intentant calmar les crítiques a la seva germana. 

Una polèmica que ha afectat la reina Letícia

I és que, en els darrers dies, han estat moltes les veus que han aprofitat la inesperada reacció de la reina, que no va deixar Sofia fer-se una fotografia amb les infantes, per atacar-la i danyar la seva imatge. És per això que la família de Letícia no ha pogut quedar-se al marge, i ha considerat necessari parlar. 

 

Telma Ortiz ha demanat «comprensió» per a la reina Letícia | Vanitatis

 

No cal dir que l'opinió pública és força contrària a Letícia, i Telma Ortiz ha intentat ajudar-la. De la mateixa forma, Imma Aguilar, una de les seves grans amigues, també ha buscat les paraules més adequades per intentar revertir la situació. De fet, ha reconegut que la reina no es troba en el seu millor moment, després d'assabentar-se de la polèmica. 

«Preocupada i dessolada»

«Està preocupada i bastant dessolada», ha admès, afegint que es tracta d'una simple «ximpleria sense importància». En aquest sentit, va assenyalar que les polèmiques imatges no evidencien una mala relació entre Letícia i Sofia, sinó que demostren la gran preocupació que la periodista té per a les seves filles. 

 

«Ella està molt compromesa amb el creixement de les seves filles», ha insistit Imma Aguilar, assegurant que l'únic que vol és «protegir la seva imatge». En aquest sentit, va explicar que la reina està molt atenta a «qui fa les fotos», per evitar que les imatges arribin a mitjans no desitjats. «És una reacció molt de mare», ha insistit.