La nova feina de Telma, germana de Letícia, que la Casa Reial no sap per on agafar

Ara matex col·labora amb diverses ONGs

La reina Letícia vestint una jaqueta blava d'Hugo Boss i portant mascareta
La germana de la reina Letícia ha decidit canviar de feina | Cedida

Sembla que la germana de la reina Letícia ha decidit prendre's un any sabàtic o una espècie de temps d'adaptació. Sigui per la raó que sigui, Telma Ortiz ha deixat la seva feina a ESERP i dedica el seu temps a treballs de voluntariat per a diverses ONG. «Per motius personals, Telma ens va comunicar que deixava l'escola per un temps», explica a 'Vanitatis' José Daniel Barquero, director general d'ESERP.

Fa 35 anys que el centre ESERP compta amb una obra social. Des d'aquesta mateixa fundació, van crear un projecte pel qual ajuden a estudiants amb gran nivell i sense recursos econòmics, i els paguen els cursos universitaris d'aquest centre d'estudis.

La cunyada del rei Felip VI s'havia d'haver incorporat fa uns mesos però va ser ella qui va comunicar que de moment no seguiria en el centre. «No sabem quan tornarà o si tornarà, a veure si encaixa en els plans de l'escola i si li interessa», explica Barquero, qui sempre ha defensat a Telma com una treballadora amb grans inquietuds i capacitat de sacrifici.

«A Telma no li agrada que ho expliquem», assegura José Daniel Barquero

«El que passa és que a ella li interessa molt el treball de voluntariat, des que va estar en Metges sense Fronteres, fa ja anys, que és el que li agrada, i ara mateix col·labora amb dues o tres ONG, amb seu a Barcelona i Madrid, de manera desinteressada», apunta el responsable d'ESERP. «A Telma no li agrada que ho expliquem».

A més de les labors solidàries, Telma és molt aficionada al món de la dansa. Com va sortir a la llum en el seu moment, Telma va estar anant a classes de ballet en l'acadèmia de Víctor Ullate, situada en ple centre de la capital d'Espanya, una vegada a la setmana, encara que l'escola va tancar a principis de 2020.

Telma canvia de ciutat per amor

Telma viu amb la seva parella, l'advocat Robert Gavin Bonnar, als afores de Madrid. «Viu en una casa meravellosa, enorme, fantàstica», expliquen persones del cercle de la germana de la Reina.

Segons sembla, tots dos resideixen en Majadahonda amb la seva filla i amb els dos fills de la seva parella. Això li ho poden permetre pel treball d'ell, reconegut advocat i CEO de RGB Corporate, el seu propi bufet, des de 2016.


Comentaris

envia el comentari