Cada quant de temps hem de rentar els pantalons texans?

És molt important que no perdin el color i la textura originals

Tendedero con pantalones vaqueros | CatDiari

Estem acostumats a rentar els pantalons, inclús els texans, quan ja ens els hem posat un parell de vegades. Però estem equivocats. Segons el portal 'Diario Sur', això no ha de ser així perquè estem fent malbé aquests pantalons que tant ens agraden.

Els pantalons texans s'han de rentar només quan estiguin bruts o facin mala olor. Per treure aquesta mala olor, els especialistes proposen inclús penjar-los a l'aire lliure o posar-los al congelador, aprofitant així les baixes temperatures per matar els bacteris. Un altre mètode per fer-ho és penjar-los al lavabo mentres ens dutxem per tal que el vapor i l'olor del gel de dutxa els impregni.

El director general de Levi's, Chip Bergh, va explicar ja fa temps que portava els seus texans preferits des de feia més o menys un any sense haver-los rentat. Bergh va afegir: «sé que pot semblar fastigós però, creieu-me, es pot fer». Des de Levi's recomanen que es rentin del revés, per separat i amb aigua freda, amb un programa de roba delicada, i si és possible, assecar-los a l'aire lliure. També Tommy Hilfiger va explicar que mai havia rentat els seus pantalons texans. L'objectiu és que no perdin el color i la textura perquè el teixit s'adapta al nostre cos i millora amb el pas del temps.


Comentaris

envia el comentari