IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Màxima tensió entre Rufián i un presentador de TVE en directe

El polític considera que el judici d'aquest dijous no és just

Gabriel Rufián ha estat present davant del Tribunal Suprem, aquest dijous 2 de novembre, per donar suport als membres del govern català i als de la mesa del Parlament acusats per delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons. L'esdeveniment, que té una gran cobertura mediàtica, ha estat transmès en directe pel programa 'Los Desayunos' de TVE, ocasió que el presentador Sergio Martín ha aprofitat per connectar amb el portaveu adjunt d'ERC i fer-li un seguit de preguntes que han donat lloc a una tensa conversa entre el periodista i el diputat al Congrés.

El presentador ha aprofitat per ficar sobre la taula l'opinió del polític en relació a si esdevenen les condicions justes per portar a terme aquest judici en contra dels vint acusats i ell ha respost que «no perquè es tracta d'un jutge condecorat per la Guàrdia Civil». A banda d'aquesta pregunta, també hi ha hagut d'altres que han provocat confrontament i incomoditat, fet pel qual Martín ha dit que el portaveu «té dret a respondre com vulgui» així com ell «a preguntar allò que vulgui». 

A més, cal destacar que quan el presentador li ha preguntat si s'havien atansat membres de la CUP, Rufián ha respost que amb tantes càmeres que tenen com podia ser que no els haguessin vist i ho ha corroborat indicant amb ironia que «era casualitat que estiguessin just al seu costat». Aleshores, Martín ha dit que semblava que els tractés com «imbècils». Cal destacar, que el portaveu també s'ha rigut en alguns casos pel tipus de preguntes que li plantejaven i, fins i tot, ha fet referència a la destacada actuació del mitjà d'acord amb la seva línia editorial.


Comentaris

envia el comentari