Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Terelu Campos

Tensió a Telecinco entre Terelu i Ana María Aldón: «N'estic farta»

Terelu Campos i Ana María Aldón han viscut un enfrontament durant el directe de 'Viva la vida'

Dues de les col·laboradores de 'Viva la vida' que més interès i notícies susciten són Terelu Campos i Ana María Aldón. Dones que han protagonitzat un enfrontament mentre s'emetia el programa en directe. I tot per una cosa del passat.

En concret, s'han emès unes imatges de la presentadora a 'Sálvame' imitant qui ara és companya seva. Això no ha agradat gens a la dona d'Ortega Cano, que s'ha mostrat molesta. Cosa que, al seu torn, ha fet enfadar la filla de María Teresa Campos.

El motiu pel qual l'esposa del torero i la gran de les Campos estan enfadades

Fa uns dies, José Antonio Avilés va revelar a 'Viva la vida' una informació que no va agradar gens a Ana María Aldón. Va explicar que hi havia un àudio de la seva cunyada Conchi en què posava en dubte que el torero fos el pare del fill que tenen en comú.

Aquesta informació va molestar molt la col·laboradora, que ara ha explicat a plató com va patir durant l'embaràs. I és que a la televisió se la va atacar molt, acusant-la d'haver 'enganyat' Ortega Cano i de buscar la fama.

Per a corroborar tot el que s'ha explicat, s'han emès imatges d'aquell moment. En efecte, s'han emès diversos vídeos de 'Sálvame' de 2012 en què els col·laboradors, com Kiko Matamoros, l'atacaven.

Però el que més l'ha molestat ha sigut un vídeo d'aquell mateix any en què Terelu Campos la imitava. La gran de les Campos representava el paper d'Ana María, que estava embarassada i anava a la ginecòloga, interpretada per Karmele Marchante, acompanyada del seu marit, de qui feia Kiko Hernández. Una paròdia en què aquest plantejava a la doctora els dubtes sobre la seva paternitat.

Després de veure el vídeo, Ana María s'ha mostrat molt enfadada amb la que ara és companya seva de programa. I aquí ha sorgit la tensió.

El conflicte entre les col·laboradores del programa

La dona del torero s'ha mostrat molt enfadada i fins i tot dolguda per les imatges de Terelu. I aquesta, davant la situació ha explicat: «Això ho vam fer sense cap intenció. Només va ser una broma».

Ana María Aldón no ha pogut parlar, ja que estava a punt de plorar. La presentadora, Emma García, l'ha volgut ajudar i ha dit: «Hem d'entendre que a ella no li fa cap gràcia. Està farta d'aquestes bromes».

«El que has hagut de patir, i no ens n'havíem adonat. No ho has dit, perquè no ho havies de dir, i ens n'assabentem ara», ha afegit la presentadora.

El 'drama' de la dona d'Ortega Cano no ha agradat gens a la germana de Carmen Borrego. Tant és així que s'ha posat a mirar el mòbil. Ho ha fet mentre la seva companya deia: «A mi em feia por la premsa».

«Jo escoltava tantes barbaritats que pensava: "Quin món de bojos! Però quina merda és aquesta?". No hi ha sentiments, no hi ha humanitat, no hi ha cor. Això m'ho va fer passar molt malament».

Sobre l'esmentada paròdia, ha dit: «Heu vist que no l'he mirat perquè aquell dia va passar una cosa. Una cosa que podria haver evitat que jo sigui aquí ara mateix. Aquell dia jo no volia viure més».

«El que per a una dona és el més bonic del món, per a mi s'estava convertint en el pitjor malson de la meva vida. Jo no volia viure així. I recordar això és molt fort, perquè cada dia era així».

Tots aquests comentaris i el fet que el punt de mira s'hagi posat únicament a la imitació ha molestat Terelu, que ha dit: «En aquest vídeo he escoltat com es deien barbaritats sobre tu. No em sembla just».

I ha afegit: «Estic fins als nassos de ser el blanc fàcil, i fa molts anys vaig decidir no ser el blanc de ningú [...]. No tinc res a dir a Ana María, absolutament res».

Ha deixat clar que l'ha molestat que Aldón només se centrés en la paròdia i no en tots els atacs que es van produir en aquell moment al plató de 'Sálvame'. Per aquest motiu, molt emprenyada, ha dit: «M'ha fet sentir malament escoltar aquestes barbaritats».

D'aquesta manera, s'ha respirat molta tensió entre les col·laboradores. I els espectadors ho han comentat a les xarxes socials. Sobretot, per a atacar Terelu per no haver demanat perdó a la seva companya.