Tensió entre la reina Letícia i Sofia després que aquesta volgués fer-se una foto amb les infantes

Les càmeres han pogut captar, per primera vegada, la dolenta relació que existeix entre sogra i jove

Malgrat que eren moltes les veus que deien que la relació entre la reina Letícia i Sofia no era bona, mai s'havia pogut demostrar. Ara però, les càmeres han pogut captar la tensió evident que existeix entre sogra i jove, amb les infantes Elionor i Sofia de protagonistes. 

Cal recordar, però, que malgrat que les infantes mantenen una gran relació amb la seva àvia materna, Menchu Álvarez, no passa el mateix amb Sofia, qui assegura que «no veu mai» a les seves nétes perquè «no la deixen veure-les». 

No obstant això, fa unes setmanes, Sofia va demanar al seu fill, el rei Felip VI, que passessin les vacances de Setmana Santa amb ella a Mallorca, per no estar sola. 

La infanta Elionor aparta la mà de la seva àvia Sofia

Així doncs, aquest nou vídeo publicat a Twitter demostra que a Letícia no li fa molta gràcia que les seves filles passin temps amb Sofia. En les imatges es pot apreciar com la reina emèrita vol fer-se unes fotos amb les infantes Elionor i Sofia, quan, de sobte, Letícia es posa al mig, impedint que es facin una foto. 

Davant d'aquesta escena, el rei Felip VI intervé amb cara de circumstància, mentre que Joan Carles es manté al marge. No obstant això, un dels gestos que més ha sorprès és quan, davant la mala brava de Letícia, la princesa Elionor aparta violentament la mà de la seva àvia que intentava acaronar-la. 

Un gest que ha sobtat bastant, tenint en compte que les infantes sempre acostumen a mostrar unes maneres exquisides en públic. En aquesta ocasió, però, la princesa Elionor, de la mateixa manera que la seva mare, ha perdut la compostura. 


Comentaris

envia el comentari