IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Instants de tensió per Victòria Frederica després que un toro envesteixi Gonzalo Caballero a Las Ventas

La filla de la infanta Elena va acudir a la plaça de toros de Las Ventas acompanyada per la mare del jove torero i les seves amigues

Victoria Federica suele lllevar el pelo recogido y looks bastante discretos
Victòria Frederica en una imatge d'arxiu   | Pinterest

Victoria Federica és l'ull de l'huracà des que es va conèixer el seu afer amb el jove torero Gonzalo Caballero. El passat dimecres, però, la filla de la Infanta Elena va viure un dels seus moments més tensos després que el seu xicot —i millor amic del seu germà Froilà— fos envestit per un toro

El jove torero, de 26 anys, va rebre l'atac del toro davant la perplexitat de tota la plaça. Entre els quals s'hi trobaven Victòria Frederica i Froilà, que van viure en primera persona l'envestida del brau. 

L'intens patiment de Victòria Frederica

Victòria es va asseure al costat de la mare d'en Gonzalo. Quelcom que, de fet, confirma que la jove aristòcrata tindria quelcom més que un simple afer amb el jove.

Amb aquesta, així mateix, va compartir grans moments de complicitats amenitzats per les accions d'en Gonzalo a peu de plaça. Tot  i això, no tot va ser flors i violes, ja que l'angoixa es va apoderar d'ambdues —i també de les amigues de Victòria Frederica que s'asseien al seu costat— després que el toro envestís el noi.El jove torero va patir una brutal agafada i va sortir disparat pels aires, com es pot veure en la instantània. Amb l'enganxada, el toro li va provocar una evident ferida a la cuixa esquerra. Aleshores, el nerviosisme i la preocupació es van apoderar del públic assistenta a la plaça.

Victoria Federica, preocupada en la plaza
Victoria Federica, a la plaça | CatalunyaDiari.cat

 

La mare i altres familiars d'en Gonzalo es van aixecar ràpidament i van acudir a veure com es trobava el torero. Aquest va reaparèixer a la plaça després de passar per la infermeria per, acte seguit, rebre els aplaudiments de Las Ventas. 

La cogida de Gonzalo Caballero preocupó bastante a todo el mundo que se encontraba en la plaza
Gonzalo Caballero, en l'envestida del toro | CatalunyaDiari.cat

 

No ha transcendit encara l'estat del jove torero

És la principal preocupació de la jove Victòria. Després de la cornada, de fet, Frederica i Froilà van esperar l'ambulància que va acudir a la plaça per veure quin era l'estat del Gonzalo.

Finalment, doncs, aquest va ser traslladat a l'hospital en ambulància, tot i que encara no ha transcendit quin és l'estat de salut del noi després de l'atac del brau.


Comentaris

envia el comentari