Teo, el popular personatge de contes, celebra 40 anys des de la primera publicació

Ho fa publicant un volum recopilatori de quatre contes de l'editorial Timun Mas, titulat ‘En Teo descobreix el món’

El personatge de contes Teo fa enguany 40 anys. | Cedida

L'editorial Timun Mas ha publicat recentment una recopilació de quatre entregues d'un dels contes més cèlebres. Parlem del popular personatge Teo, que enguany celebra 40 anys, després que les catalanes Asun Esteban i Carlota Goyta, components del grup Violeta Denou, creessin el primer conte el 1977.

Així doncs, per celebrar les quatre dècades del famós nen pèl roig —amb la seva vestimenta característica de jersei blanc i blau, i uns elàstics de color taronja—, l'editorial ha tret el volum titulat 'En Teo descobreix el món', que recull diversos capítols: 'En Teo va amb avió', 'En Teo, al parc natural', 'En Teo va al mercat' i 'En Teo i els esports'. D'altra banda, les autores ho han celebrat al Museu de la Xocolata, com apunta el 324.

Aquests contes tenien l'objectiu d'oferir als nens històries de la vida quotidiana, estrenat-se amb els títols 'En Teo va amb tren', 'En Teo va amb avió' i 'En Teo va amb vaixell'. Durant aquests 40 anys, són més de 10 col·leccions i 150 volums els que ha protagonitzat el Teo amb què ha venut sis milions d'exemplars, que han estat traduïts a un total de tretze idiomes.


Comentaris

envia el comentari