Muntatge Daniella Bustamante amb el seu pare, David Bustamante

El tercer home en la vida de Daniella Bustamante més enllà del seu pare i el seu germà

Daniella Bustamante manté una molt bona relació amb les dues parelles dels pares

Daniella Bustamante té tres nois importants a la seva vida. El primer és, sens dubte, David Bustamante. Malgrat el divorci dels seus pares, l'artista és un pilar fonamental a la seva vida.

Com era d'esperar, el segon és el petit Miquel. Des que el fill de Paula Echevarría i Miguel Torres  va arribar, Daniella ja no és la petita de la casa. Però això sembla que no sembla importar-li gaire. L'adolescent ha mostrat moltes vegades la debilitat que hi sent pel seu germà.

I, malgrat que la jove ja està en edat d'experimentar els seus primers aproximaments amorosos, el tercer de la seva vida és Miguel Torres.

Primer pla de Miguel Torres i Paula Echevarría
Miguel Torres i Paula Echevarría | EUROPA PRESS

Des que l'esportista va arribar a la vida, tots dos han tingut molt bona relació. Tant és així que, diverses vegades, han mostrat públicament la seva complicitat.

Les xarxes socials són testimonis d'aquesta bona relació entre Daniella i Miguel Torres. N'és una prova, una de les últimes publicacions que l'exfutbolista ha compartit al seu compte d'Instagram.

Daniella Bustamante mostra els seus dots d'influencer a Instagram

Aquest divendres, 28 de gener, Miguel Torres ha fet 36 anys. I com no podia ser d'una altra manera, l'exfutbolista ha celebrat aquest dia tan especial envoltat dels seus éssers estimats.

Per felicitar el seu padrastre, Daniella Bustamante ha escollit una imatge que deixa al descobert l'afecte que tenen.

Muntatge mòbil Daniella Bustamante amb Miguel Torres
Daniella Bustamante felicita Miguel Torres per Instagram stories | CatalunyaDiari

A través del seu compte personal, la jove de 13 anys ha publicat una fotografia molt divertida. En ella, apareix Daniella posant al costat de Miguel Torres davant d'un dels miralls de casa seva.

Vestits amb roba còmoda i fent ganyotes a càmera, Daniella Bustamante ha felicitat així l'aniversari al seu segon pare. «Felicitats», ha escrit compartint l'usuari de Torres.

Com es podia esperar, la parella de Paula Echevarría ha compartit aquesta entranyable instantània. Això sí, ocultant el rostre de la menor i tapant el compte per protegir la seva identitat.

Paula Echevarría felicita l'aniversari Miguel Torres

Daniella Bustamante no ha estat la primera a felicitar l'aniversari a l'exfutbolista. Paula Echevarría se li ha avançat i, a primera hora del matí, ha compartit amb tots els seguidors una foto molt especial.

La influencer ha rescatat del bagul dels records aquesta romàntica imatge. En ella, l'actriu apareix recolzada al pit de Miguel Torres. Sens dubte, un gest que deixa al descobert el gran amor que sent Paula pel seu noi.

«Un lloc on sempre vull estar? Aquí. Feliç aniversari, el meu amor. T'estimo tant», va escriure Echevarría en aquest post.

L'esportista no va voler deixar passar l'ocasió per expressar allò que sent per la mare del seu fill. A través dels comentaris d'aquesta fotografia, l'aniversari va respondre a l'amor de la vida. «Ets el meu millor regal», va assegurar Miguel Torres.

Daniella Bustamante té molt bona connexió amb Yana Olina

Igual que passa amb Miguel Torres, Daniella Bustamante manté també molt bona relació amb Yana Olina, l'actual parella de David Bustamante.

La noia ha sabut portar molt bé el divorci dels pares. Tant és així que, avui dia, té una relació molt propera amb les dues parelles dels seus progenitors.

Fotomuntatge de David Bustamante i Yana Olina
David Bustamante i Yana Olina | La Noticia Digital

Tot i l'enamorat que està de Yana, per a David Bustamante és fonamental que la seva filla i la seva noia tinguin bona relació. Per això, sempre ha donat molta importància a l'opinió que té Daniella sobre la seva parella actual.

Per sort, el càntabre no s'ha de preocupar; ja que la jove i la ballarina tenen una relació molt bona. Des del principi, tant Daniella com Yana Olina, han sabut connectar a la perfecció.